Tuulilasi

Nämä upeat superautot voi nyt restauroida alkuperäiseen loistoonNämä upeat superautot voi nyt restauroida alkuperäiseen loistoon

Pagani Zondaa pidetään yhtenä kauneimmista katuautoista. Ensimmäinen Zonda C12 -superauto rullasi ulos tehtaan putkesta jo 1999, monen auton mittarissa on jo yli 100 000 kilometriä.
Kuvat Pagani

Pagani onkin nyt tarjoamassa asiakkailleen restaurointiohjelmaa. Omistajat voivat toimittaa autonsa tehtaalle, missä ne restauroidaan uutta vastaaviksi. Prosessi on perusteellinen; jokainen pultti ja mutterikin tutkitaan ja vaihdetaan uuteen, jos tarvis on. Car Advice epäilee, että yhden auton restautointi kestää vähintään kuukausia, ellei vuoden. Pagani pystyy restauroimaan vain yhden auton kerrallaan.

Restauroinnin jokainen vaihe dokumentoidaan tarkasti, että omistajat voivat todistaa asian halutessaan myydä auton.

Ei ole tiedossa, kuinka moni 137 toimitetusta Zondasta on ilmoittautunut restaurointiohjelmaan, eikä ole myöskään tiedossa, kuinka paljon se maksaa.

”On ilo ja suuri velvollisuutemme palauttaa nämä autot alkuperäiseen loistoonsa. Asiakkaamme luottavat meihin, sillä olemme ainoa taho maailmassa, joka pystyy restautoimaan ja rakentamaan vanhan Paganin sellaiseksi kuin se oli aikanaan tullessaan ulos ”ateljeestamme”. Haluamme tarjota asiakkaillemme sen saman tunteen, joka heillä oli, kun he ajoivat ensimmäistä kertaa autollaan”, sanoo Paganin perustaja Horacio Pagani.

Julkaistu: 31.10.2017