Nämä asiat yhdistävät Satu Silvoa ja Reidar Palmgrenia
Puheenaiheet
Nämä asiat yhdistävät Satu Silvoa ja Reidar Palmgrenia
Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin suhde on kestänyt viisi vuotta. Siihen on mahtunut peräti seitsemän yhteistä työprojektia ja elämän ihmettelemistä yhdessä.
Julkaistu 8.5.2014
Apu

Satu Silvo, 51, ja Reidar Palmgren, 47, tähdittävät Kirjurinluodon kesäteatterin Näillä palkoilla ei makseta -näytelmää. Teos on parin viisi vuotta kestäneen suhteen aikana jo seitsemäs yhteinen työprojekti.

- Ajattelemme asioista samalla tavalla. Ymmärrämme helposti, mitä toinen tarkoittaa. Tykkäämme analysoida myös vapaalla työasioita, Reidar kuvailee, miten he ovat onnistuneet yhdistämään parisuhteen ja yhdessä työskentelemisen.

Silvo nyökyttelee vieressä.

- Ei ole itsestään selvää, että samalla alalla oleva kumppani haluaa ruotia esityksiä vielä jatkuvasti töiden jälkeen. Ainoastaan kerran Reidar on sanonut, että nyt ei puhuta enää siitä. Suhdetta ja työskentelyä auttaa myös se, että olemme samaa ikäluokkaa ja meille molemmille on kertynyt jo elämänkokemusta.

Pariskunta kuvailee molempien olevansa uteliaita kokemaan asioita ja ihmettelemään elämää. Thaimaan lomilla he sukeltavat. Maakunnissa he tutkivat aina paikalliset nähtävyydet.

- Olemme uteliaita elämälle. Jos olemme kuulleet, että kaupungissa on jokin nähtävyys, oikein odotamme milloin pääsemme sitä katsomaan, Satu toteaa.

- Elämästä nauttiminen vaatii aina pienen ryhtymisen. Kymmenen gramman vaivannäöllä saa itselleen kilon verran hyvää, Reidar päättää.

Näillä palkoille ei makseta -näytelmän harjoitukset kestävät neljä viikkoa. Ensi-ilta on Kirjurinluodon kesäteatterissa 6.6.

Kommentoi »