Mondo

Nam, mitä cevicheä!

Nam, mitä cevicheä!

Hyvä vinkki: jos etsit ihanaa ravintolaa Lissabonissa, meillä on suositella sinulle sellainen. Huippukokki Kiko Martinsin uusi paikka yhdistää perulaisen ja portugalilaisen keittiön parhaat.
Teksti Katju aro
Kuvat Katju aro
Mainos

Portugalilaisen huippukokki Kiko Martinsin uusi ravintola A Cevicheria yhdistää perulaisen ja portugalilaisen keittiön. Listalta kannattaa tilata taivaallinen gazpacho tapiokahelmien ja katkarapujen kera sekä tietenkin ceviche, joka tehdään sesongin parhaasta valkoisesta kalasta. Principe Realissa sijaitseva ravintola on pieni eikä ota varauksia, mutta pöytää voi odotella ravintolan pystybaarissa erinomaista Pisco Souria ja paahdettuja perulaisia maissinjyviä nautiskellen. 

fb.com/acevicheriachefkiko

Julkaistu: 13.11.2015