Naimisiin menevä Janna: ”Avioliitto on iso asia!"
Puheenaiheet
Naimisiin menevä Janna: ”Avioliitto on iso asia!"
Laulaja Janna Hurmerinta uskoo, että avioliitto parantaa pariskunnan suhdetta entisestään.
Julkaistu 2.8.2015
Apu

Laulaja Janna Hurmerinta menee elokuussa naimisiin räppärimiehensä Junon kanssa Helsingissä. Lähestyvistä häistä huolimatta morsian vaikuttaa vielä hyvin tyyneltä. 

– Kesäni on ollut niin täynnä keikkoja, etten ole vielä ehtinyt jännittää häitä. Toivon, että juhlista tulee ihanat ja rennot, ja saan nauttia lähimmäisteni seurasta, Janna kertoi Turussa järjestetyillä Down by the Laituri –festivaaleilla, joilla hän myös itse esiintyi.

Pian häidensä jälkeen pariskunta suuntaa häämatkalle Barbadokselle, joka on trooppinen lomasaari itäisellä Karibianmerellä. Rakastunut laulaja uskoo, että avioliitto parantaa pariskunnan suhdetta vain entisestään.

– Naimisiinmeno on mielestäni iso asia. Uskon, että se vaikuttaa positiivisesti suhteeseenkin, kun molemmat sitoutuvat toisiinsa.

– Myös siitä on varmasti jotain apua, että olemme molemmat muusikoita. Isäni ja äitini ovat hekin saman alalla toistensa kanssa, ja ovat olleet naimisissa jo 40 vuotta. Siitä saa paljon uskoa itselleenkin.

Uutta musiikkia yhdessä

Janna ja Juno ovat yhdistäneet voimansa myös töiden saralla. Vastikään muusikkopariskunta julkaisi kappaleen Karkumatkalla, jossa Janna laulaa ja Juno räppää.

– Junon kanssa on mukavaa ja luontevaa tehdä musiikkia. Luulen, että voisimme tehdä yhteistyötä vastaisuudessakin, Janna vinkkaa.   

Janna suunnittelee niin ikään jatkoa hyvin menestyneelle suomenkieliselle esikoisalbumilleen. Tiiviisti kesällä keikkalavoja kolunnut laulaja jää elokuun lopussa levytystauolle.

– Viime aikoina on ollut niin hektistä, että on ihanaa päästä vähän rauhoittumaan ja keskittymään levyntekoon. Yritämme saada uuden albumin julki loppukeväästä, Janna kertoi.

Kommentoi »