Eeva

Näille lukijamatkoille vielä paikkoja jäljellä


Tervetuloa mukaan, varaa paikkasi nopeasti!

Kerala – Etelä-Intian paratiisi, Latvian pääkaupungin Riian nähtävyydet, kokkaus- ja kielikurssi Italian hurmaavissa maisemissa Toscanassa ja Marchessa, tutkimusmatkailija Thor Heyerdahlin ja merirosvojen Oslo sekä kulttuurikierros kesäisessä kotimaassa.

16.–26.2. Monimuotoiseen Intiaan tutustuminen on hyvä aloittaa kauniista, vauraasta ja turvallisesta Keralasta. Taita talvenselkä vehreydessä ja auringon lämmössä.

Katso tarkempi ohjelma https://www.eeva.fi/osallistu/lukijamatkat/lukijamatka-kerala-etela-intian-paratiisi

2.–4.3. Riian-matkalla ihailemme taidetta ja koemme kaupungin parhaat puolet keskustorin runsaine tarjontoineen.

Katso tarkempi ohjelma https://www.eeva.fi/osallistu/lukijamatkat/lukijamatka-riiassa-riittaa-nahtavaa

14.–20.4. Ella Kanninen ja Paolo Pellei ystävineen toivottavat sinut tervetulleeksi oppimaan italiaa ja uusia ruuanvalmistustapoja.

Katso tarkempi ohjelma https://www.eeva.fi/osallistu/lukijamatkat/lukijamatka-huhtikuussa-kokkaus-ja-kielikurssi-italiassa

4.–6.5. Tutustumme Kon-Tiki-museoon, Edvard Munchin kuuluisaan Huuto-maalaukseen sekä Gustav Vigelandin veistoksiin upeassa Vigelandin puistossa.

Katso tarkempi ohjelma https://www.eeva.fi/osallistu/lukijamatkat/lukijamatka-toukokuussa-osloon

29.–31.7. Ooppera Savonlinnassa, konsertti Mäntyharjulla, taidenäyttelyt Mäntyharjulla ja Punkaharjulla sekä pukunäyttely Savonlinnassa. Tutustumme myös Kerimäen kirkkoon ja Parikkalan Patsaspuistoon.

Katso tarkempi ohjelma https://www.eeva.fi/osallistu/lukijamatkat/lukijamatka-kulttuurikierros-kotimaassa-heinakuun-lopussa

Julkaistu: 21.1.2018