Tuulilasi

Mustangin myynti alkoi – markkinoidaan kännykkäsovelluksella

3


Mustangin myynti alkoi – markkinoidaan kännykkäsovelluksella

Uuden Ford Mustangin Suomen myynti on alkanut.
Teksti TL-verkkotoimitus
Kuvat Ford

Mustangin Fastback- ja Convertible-mallit ovat tilattavissa FordStore-liikkeistä. 2,3 EcoBoostin hinnat alkavat 52 746,47 eurosta ja 5,0 V8:n 76 239,88 eurosta.

Ford avaa parhaillaan FordStore-myymälöitään Euroopassa ja niin myös Suomessa. Suomessa FordStore-liikkeitä ovat Levorannan Autoliike Sastamalassa ja Laakkonen Ford.

Uuden Mustangin moottorina toimii joko 314 hevosvoiman 2,3-litrainen EcoBoost tai 418 hevosvoiman V8-moottori.

Kuusivaihteisella manuaali- tai automaattivaihteistolla varustettu Ford Mustang sisältää vakiovarusteena 19 tuuman vanteet, tehostetut jarrut, automaattiset Xenon-ajovalot, LED-takavalot ja takaspoilerin. Muihin vakiovarusteisiin kuuluvat kaksoisautomaatti-ilmastointi, 9-kaiuttiminen äänentoistojärjestelmä sekä SYNC 2 -yhteydenpitojärjestelmä 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä.

Valinnaisvarusteena autoon on saatavissa lämmitettävät ja ilmastoidut istuimet sekä 19-tuumaiset kevytmetallivanteet kiiltonikkelipinnoitteella. Korin kymmenen värivaihtoehdon joukkoon lukeutuvat eksklusiiviset Competition Orange ja Triple Yellow -kolmikerrosväri.

Uusi auto kännykkään

Käyttämällä uutta Augmented Reality- teknologiaan perustuvaa sovellusta älypuhelinten ja tablettien käyttäjät voivat nähdä, miltä heidän haluamansa Mustang näyttäisi valitussa ympäristössä. Käyttäjät voivat myös jakaa tämän kuvan verkossa.

Sovellus tulee Apple- ja Android-laitteisiin. Sovelluksessa asiakkaat voivat ensin valita haluamansa korimallin ja värin sekä kevytmetallivanteet. Tämän jälkeen he voivat sijoittaa auton valitsemaansa ympäristöön reaaliajassa käyttämällä mobiililaitteensa kameraa.

Käyttäjät voivat jopa kuunnella todentuntuisia moottorin ääniä ja jakaa kuvia virtuaali-Mustangistaan.

”Mustangin varustelu omistajan omaa yksilöllistä luonnetta heijastavalla tavalla on aina ollut avaintekijä mallin viehätyksessä", sanoo Suomen Fordin toimitusjohtaja Hannu Pärssinen tiedotteessa.

"Uudella sovelluksella asiakkaat voivat nähdä tarkasti, miltä täysin uudistunut Mustang voisi näyttää heidän talonsa edessä ja osana heidän elämäänsä.”

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin. 

Julkaistu: 25.2.2015