Apu

Munasarjat poistattava Heidi Sohlberg: Etsin miehen, joka ei halua lapsia

Munasarjat poistattava Heidi Sohlberg: Etsin miehen, joka ei halua lapsia
Rintasyövän sairastanut juontaja poistattaa tänä vuonna myös munasarjansa. Keväällä eronneella Heidillä ei ole kiire löytää uutta rakkautta, mutta treffailemaan hän olisi valmis.
Julkaistu: 27.9.2018

Rintasyöpäleikkauksessa ja hoidoissa vuonna 2016 ollut juontaja Heidi Sohlberg sai tänä kesänä kaksivuotiskontrollissa terveen paperit.

- Pyrin ajattelemaan niin, että saan elää terveenä hamaan tappiin asti. Periaatteessa viisi vuotta pitäisi kuitenkin kulua diagnoosista, että voi sanoa oikeasti olevansa terve, Heidi kertoi Roosa nauha -keräyksen pressitilaisuudessa torstaina.

Juontaja syö viiden vuoden ajan vielä hormonilääkitystä.

- Nyt olen päättänyt mennä tänä vuonna myös poistattamaan munasarjat. Olen tehnyt lapset, joten etsin sitten itselleni sellaisen miehen, joka ei halua jälkikasvua, tällä hetkellä sinkkuna elävä Heidi sanoi.

Hän kuvaili, että muuten olo on kuin tikittävällä aikapommilla.

- Geenini altistavat myös munasarjasyövälle, joten miksi odottelisin? Olen 37-vuotias ja minulla on kaksi ihanaa tytärtä. En tarvitse enää iltatähteä.

Heidi erosi pitkäaikaisesta avioliitostaan viime keväänä. Heidin ja ex-puoliso Niklaksen tyttäret asuvat vanhemmillaan joustavasti vuoroviikoin.

- Olen tottunut uuteen elämänvaiheeseen ihan hyvin, mutta välillä on huonoja päiviä. Onneksi kalenteri on täyttynyt töistä, niin olen saanut muuta ajateltavaa, radiojuontajana työt tänä syksynä aloittanut Heidi kuvaili.

Treffipyyntöjä Heidi ole juurikaan saanut.

- Pelkäävätköhän miehet minua? Ei tarvitse! En etsi ketään, mutta olisin valmis treffailemaan. Uusi rakkaus tulee sitten, kun sen aika on. Olen elämälle avoin. Luotan siihen, että unelmieni prinssi tulee minut hakemaan ratsullaan, hän nauroi.

Kommentoi »