Apu

”Mummi, se ei ole kuuhkunen, se on lintu!” – Lasten suusta

”Mummi, se ei ole kuuhkunen, se on lintu!” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 10.5.2020

Lapsenlapseni Lauri, 7, teki koululaskuja. Siinä laskiessaan hän kysyi: ”Arvaa, mitä miinusmerkistä tulee mieleen?” En arvannut. ”Sade”, kuului vastaus.

Ritva

Lenni, 3, pyysi isältä, että mennään Tammistolle isovanhempien luo. Siihen isoveli Tuukka, 6, tokaisi: ”Ei me voida, kun mummi ja pappa on konkurssissa!” Eli  koronakaranteenissa.

Mummi

Kotikoululainen haastatteli  mummia nuoruusajan musiikista. Mainitsin suosikkini Paul Ankan. Illalla kolmevuotias sisko riemuitsi videopuhelussa: ”Mummi, me tuunneltiin sitä Atu Anttaa!”

Mummo Ankka

”Leikki puhdistaa!” tuumaili 3,5-vuotias Roope kesken touhujensa.

Seppo paappa

Olin 2-vuotiaan tyttärenpojan kanssa ulkona leikkimässä. Läheisessä koivussa kyyhkynen alkoi kujertaa. Pojan kanssa kuuntelimme sitä ja sanoin: ”Se on kyyhkynen, joka siellä laulaa.” Poika katsoi minua kuin en tietäisi mitään ja tokaisi: ”Mummi, se ei ole kuuhkunen, se on lintu!” 

Iiris

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinto lähtee nimimerkille Mummi.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Kommentoi »