Tuulilasi

Mitsun Outlanderin saa myös etuvetoisena ja bensakoneella


Mitsubishi esittelee uudistuneen Outlanderin Suomessa tällä viikolla. Auto tuodaan Suomeen myös etuvetoisena bensiiniversiona.
Kuvat Mitsubishi

Kolmannen sukupolven Outlander esiteltiin Euroopassa vuonna 2012, ja sitä on myyty Euroopassa lanseerauksen jälkeen 26 400 kappaletta.

Mallin menestystä on siivittänyt ladattava hybridiversio Outlander PHEV, jota on lisäksi tilattu Eurooppaan jo 19 100 kappaletta. Myös Suomessa PHEV:n ennakkokysyntä on ylittänyt odotukset

Uusi Outlander jakaa saman perusrakenteen Outlander PHEV:n kanssa.

Uusi Outlander on saatavavana Suomessa 7-paikkaisena. Auton mukavuutta lisäävät jousitukseen ja CVT-vaihteistoon tehdyt päivitykset. Elektronisesti ohjattu nelivetojärjestelmä yhdistettynä aktiiviseen ajovakaudenjärjestelmään (ESC) puolestaan tarjoaa pidon ja ajonvakauden.

Lähtöhinta reilut kolmekymppiä

Suomen markkinoille tulee ensi kertaa saataville etuvetoinen bensiiniversio 2.0 MIVEC Intense, jonka vakiovarustukseen kuuluvat muun muassa 7 turvatyynyä, Bluetooth hands-free -järjestelmä, peruutuskamera, 18” kevytmetallivanteet, tummennetut takalasit ja LCD multi-information -värinäyttö mittaristossa. Intense-varustetason 4WD-versioihin (2.2 DiD AT) kuuluvat näiden lisäksi aktiivinen vakionopeudensäädin, kaistavahti ja etutörmäysvaroitin.

Malliston huippuversioon Instyle Navi -varustetasoon sisältyvät lisäksi kosketusvärinäytöllä varustettu 7” integroitu navigointijärjestelmä, Rocford Fosgate 710W premium sound -järjestelmä, avaimeton keskuslukitus & käynnistys (KOS), nahkaverhoilu, 8 suuntaan sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin, Super-wide range Xenon -ajovalot ja sähkötoiminen takaluukku.

Uudistuneen Outlanderin hinnat alkavat 32 990 eurosta.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 9.4.2014