Tuulilasi

Mitä ihmettä? – Joku on teipannut autonsa ruosteen väriseksi!

Mitä ihmettä? – Joku on teipannut autonsa ruosteen väriseksi!
Euroopassa on meneillään trendi, jossa autosta halutaan tehdä tarkoituksella ruostuneen näköinen. Tämän saavuttamiseksi auton voi nyt myös teipata ruosteiseksi.
Julkaistu: 8.7.2015

Amerikkalaiset Hot Rodit ovat tuoneet mukanaan Eurooppaan trendin, jossa autolle halutaan vanhanaikaisen ja patinoituneen auton ilme. Etenkin rat rodeissa kuuluu ruoste rakennetun rodin ominaisuuksiin.

Monet ovat yrittäneet saada samaa henkeä omiin eurooppalaisiin autoihinsa, etenkin Saksassa (euro rat), mutta lopputulos on usein aivan kauhea. VW Kuplassa sama tyyli ei välttämättä toimi hirvittävän hyvin.

Clyde Wraps niminen yritys Isosta-Britanniasta on nyt päättänyt tarjota saman ilmeen tavalla, joka ei pilaa auton muita ominaisuuksia, kertoo Carscoops. He ovat nimittäin teipanneet VW Transporterin ruostuneen näköiseksi.

Pakun ulkoasusta voi olla montaa mieltä. Ainakin tämä vuosimallin 2014 Transporter erottuu muun liikenteen joukosta. Suomessa autojen on tapana ruostua normaalistikin, joten tällaiselle ei välttämättä ole hirveästi kysyntää.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

1 kommentti