Miss Suomi Sara Chafak " Menen vain kerran naimisiin"
Puheenaiheet
Miss Suomi Sara Chafak " Menen vain kerran naimisiin"
Toukokuussa kruununsa luovuttava Sara Chafak on seurustellut poikaystävänsä kanssa 14-vuotiaasta.
Julkaistu 26.3.2013
Apu

- Uskon, että suhteemme on kestänyt missivuoden osittain siksi, että olimme olleet jo niin kauan yhdessä. Tuomas oli myös ollut vuoden armeijassa, joten sanoin hänelle, että tämä oli nyt minun armeijavuoteni. Jos olisimme olleet vuoden tai kaksi yhdessä ennen missiksi tuloani, en tiedä, olisiko suhde kestänyt. Miehelle voi olla kova paikka, että mimmiä viedään, hallitseva Miss Suomi Sara Chafak mietti eilen Sirpa Rydmanin muotinäytöksessä Aleksanterinteatterissa. 

Sara ja Tuomas ovat seurustelleet 14-vuotiaista. He viettivät juuri 8-vuotis seurustelupäiväänsä. Kihloja Sara ei vielä odota.

- Olen tarkka sen suhteen, että haluan mennä naimisiin vain kerran elämässäni. Tähän asti kaikki on mennyt hyvin. En itse asiassa tiedä, missä olisin ilman Tuomasta. Hän on ollut missivuoden ajan korvaamanton apu ja tuki. Hän on jaksanut kuskata minua usein keikoillekin.

Kruunusta Sara luopuu haikein mielin.

- Yritän kuitenkin ajatella, että sain tilaisuuden olla Miss Suomena toiseksi pisimpään. Olen ollut myös raadissa valitsemassa seuraavia tyttöjä. Haluan mennä myös missikiertueelle mukaan tyttöjen tueksi.

Seuraava Miss Suomi kruunataan 5.5.

Kommentoi »