Apu

Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen: "En ole koskaan aikaisemmin nähnyt isääni puku päällä"

Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen: "En ole koskaan aikaisemmin nähnyt isääni puku päällä"
Tuore Miss Suomi Shirly Karvinen sai ensimmäset onnitteluhalaukset vanhemmiltaan. Äitinsä puolelta kiinalainen Shirly on ehtinyt asua monessa maassa ja kulttuurissa.

Shirly Karvinen, 23, kruunattiin eilen vuoden 2016 Miss Suomeksi Vanajanlinnassa.

Heti suoran lähetyksen jälkeen pidetyssä lehdistötilaisuudessa selvisi, että Suomi on saanut kansainvälisen Miss Suomen. Shirly on syntynyt Suomessa, mutta hän asui ensimmäiset vuodet Afrikassa, jossa vanhemmat työskentelivät. Shirleyn äiti on kiinalainen ja isä suomalainen.

Kouluikäisenä Shirly muutti perheensä kanssa Jyväskylään. Sittemmin Shirly on ollut Kiinassa vaihto-opiskelijana ja hän pitää yhteyttä maassa asuviin serkkuihinsa sekä äidin sisaruksiin.                      

- Ulkomaille muuttaminen yksin on ollut ehdottomasti yksi kasvattavimpia kokemuksia aikuisiällä. Kannustankin kaikkia nuoria uskomaan itseensä. Jokainen on täydellinen juuri sellaisena kuin on.

Shirlyn vanhemmat Jun ja Ari Karvinen olivat luonnollisesti paikan päällä kannustamassa tytärtään.

- Katsoin äitiä ja siinä pääsi molemmilta sellainen kunnon itku. Äiti ja isä olivat selvästi ylpeitä. Isä kävi ostamassa tilaisuutta varten puvunkin. En ole koskaan nähnyt häntä aikaisemmin puku päällä, Shirly kuvaili kruunauksen jälkeistä kohtaamista.  

Shirly asuu nykyään Helsingissä. Hän opiskelee tradenomiksi ja on töissä yökerhossa. Hän erosi vasta 2,5 vuotta kestäneestä suhteesta. Nuori nainen aikoo keskittyä uudessa elämäntilanteessa Miss Suomen tehtäviin.

- Ei minulla ole aikaa katsoa mitään jääkiekon MM-kilpailuja. Minun täytyy olla Miss Suomi, hän totesi, ettei aio katsoa jääkiekon MM-kisoja sillä silmällä.

Tuore Miss Suomi Shirly Karvinen oli kilpailussa myös lehdistön ihannetyttö. Perintöprinsessoiksi kruunattiin Emilia Seppänen ja Heta Sallinen. Elli-Noora Koskela palkittiin yleisön suosikkina.

Julkaistu: 13.5.2016
4 kommenttia