Apu

Mira Salo viihtyy sinkkuna: "En ole Tinderissä – Jos joku kolahtaa, se kolahtaa"

Mira Salo viihtyy sinkkuna: "En ole Tinderissä – Jos joku kolahtaa, se kolahtaa"
Miss Suomi 2004 Mira Salo, 37, nähtiin pitkästä aikaa catwalkilla viime viikolla. Päivätyön ohessa hän tekee toisinaan mallintöitä.
Julkaistu: 27.11.2019

– Teen välillä mallintöitä, mutta se on haastavaa päivätyön oheen, Mira kertoi A. Tillanderin Antiikki & Vintage -korunäyttelyssä.

Nykyään Mira vastaa Berner-yrityksen showroomista.

– Järjestän erilaisia tapahtumia ja olen myös opiskellut mediatutkimusta.

Mira asuu Espoossa kahdestaan seitsemänvuotiaan tyttärensä kanssa.

– Hän ei ole kiinnostunut kauneusalasta. Kun hän näki missikisat televisiosta, hän ihmetteli, että miksi he seisovat tuolla noin hölmösti. Tytär haluaakin lääkäriksi, Mira nauroi.

– Syksy on ollut työntäyteinen. Konsertoin ja teen paljon suomennostöitä, jutteli oopperalaulaja Laura Pyrrö.

Muotitaiteilija Mert Otsamo oli puvustanut näytöksen. – Muutama puku oli nähty Linnan juhlissa, ja mukana oli myös mallistoni juhlapukuja matkan varrelta.

– Kauppamatkustajan kuolema -näytelmän ensi-iltaa jouduttiin siirtämään sairastumisen vuoksi. Mieheni kutsuu hetkiä ennen ensi-iltaa piinaviikoiksi, kertoi Kristiina Halttu.

– Uusi dekkarini Silkkiä, safiireja ja salaisuuksia ilmestyy ensi maaliskuussa. Keskiössä ovat jalokivet, Antiikki & Design -lehden päätoimittaja Mirva Saukkola iloitsi.

Huippumalli Ani McCormick on maailmalla vietettyjen vuosien jälkeen asettunut perheineen Inkooseen. Rinnalla Paparazzin malli Yilin Ma.

Mukana esittelemässä koruja tunnetuimmilta jalokivitaloilta ja yksityiskokoelmista nähtiin myös Aira Samulin.

Diplomigemmologi Niina-Jasmin Korpi kuratoi korunäyttelyn. – Oma suosikkini on kultainen Bvlgari-meikkilaukku, jota on käytetty 50-luvulla, mietti Korpi rinnallaan kultaseppämestari Jouni Salo.

Kommentoi »