Mira Luoti: Tulevaisuuden suunnitelmat ovat selvillä
Puheenaiheet
Mira Luoti: Tulevaisuuden suunnitelmat ovat selvillä
Kolmatta lastaan odottava Mira Luoti saapui UIT:n ensi-iltaan uuden miehensä, Happoradio-yhtyeen Mika Haapasalon kanssa.

Mira ja Mika eivät suostuneet kuitenkaan yhteiskuviin. Heidän yhteisen lapsensa laskettu aika on kesällä. Perheeseen kuuluu molempien lapset edellisistä liitoista.

PMMP-yhtyeen lopettamisen jälkeen Mira Luodin tulevaisuuden suunnitelmat ovat kiinnostaneet.

- Minulla on selkeät kuviot. Ne antavat odotuttaa itseään kunnes ilmestyvät eteeni, Mira sanoi. 

Pirkka-Pekka Petelius saapui katsomaan Josefiina-tyttärensä äidin Sari Siikanderin roolityötä. Seurana myös Pirkka-Pekan sisko.

Antti Reini on panostanut näyttelemisen ohessa bändin kanssa keikkailuun. Myös levy on miksausta vaille valmis. Antti ja naisystävä-näyttelijä Anu Sinisalo asuvat omissa osoitteissa. 

- Se on hyvä asia ja toimii meillä, Anu arveli.

Arvi Lind on kuuden lapsen vaari. Ex-jääkiekkoilijapoika Juha Lindillä on kolme poikaa ja Savossa asuvalla tyttärellä kolme tytärtä.

- On ollut mahtava päästä ratsastamaan tyttärentyttärien kanssa. Aikoinaan ratsastin oman tyttäreni kanssa. Nyt kaikilla tyttärentyttärillä on omat hevoset.  

Ystävykset Vappu Pimiä ja Susanna Laine olivat myös runsaslukuisen UIT:n Ilosofian oppitunti -revyyn ensi-iltayleisön joukossa. Susanna toimi Vapun kaasona viime vappuna pidetyissä häissä. Vapulla oli suunnitelmat selvillä 1-vuotis hääpäiväksi.

- Aion pussailla mieheni kanssa.

Kommentoi »