Apu

Mira Luoti: Tulevaisuuden suunnitelmat ovat selvillä


Kolmatta lastaan odottava Mira Luoti saapui UIT:n ensi-iltaan uuden miehensä, Happoradio-yhtyeen Mika Haapasalon kanssa.
Teksti Emilia Pyykkönen
Kuvat Jaakko Jaskari

Mira ja Mika eivät suostuneet kuitenkaan yhteiskuviin. Heidän yhteisen lapsensa laskettu aika on kesällä. Perheeseen kuuluu molempien lapset edellisistä liitoista.

PMMP-yhtyeen lopettamisen jälkeen Mira Luodin tulevaisuuden suunnitelmat ovat kiinnostaneet.

- Minulla on selkeät kuviot. Ne antavat odotuttaa itseään kunnes ilmestyvät eteeni, Mira sanoi. 

Pirkka-Pekka Petelius saapui katsomaan Josefiina-tyttärensä äidin Sari Siikanderin roolityötä. Seurana myös Pirkka-Pekan sisko.

Antti Reini on panostanut näyttelemisen ohessa bändin kanssa keikkailuun. Myös levy on miksausta vaille valmis. Antti ja naisystävä-näyttelijä Anu Sinisalo asuvat omissa osoitteissa. 

- Se on hyvä asia ja toimii meillä, Anu arveli.

Arvi Lind on kuuden lapsen vaari. Ex-jääkiekkoilijapoika Juha Lindillä on kolme poikaa ja Savossa asuvalla tyttärellä kolme tytärtä.

- On ollut mahtava päästä ratsastamaan tyttärentyttärien kanssa. Aikoinaan ratsastin oman tyttäreni kanssa. Nyt kaikilla tyttärentyttärillä on omat hevoset.  

Ystävykset Vappu Pimiä ja Susanna Laine olivat myös runsaslukuisen UIT:n Ilosofian oppitunti -revyyn ensi-iltayleisön joukossa. Susanna toimi Vapun kaasona viime vappuna pidetyissä häissä. Vapulla oli suunnitelmat selvillä 1-vuotis hääpäiväksi.

- Aion pussailla mieheni kanssa.

Julkaistu: 25.4.2014