Mira Luoti poikansa sydänviasta: " Minun on pitänyt vain hyväksyä tilanne"
Puheenaiheet
Mira Luoti poikansa sydänviasta: " Minun on pitänyt vain hyväksyä tilanne"
Mira Luodin kuopus tarvitsee jatkuvaa tarkkailua sydänvian vuoksi. Perheen kesäsuunnitelmat on tehty pikkumiehen ehdoilla.
Julkaistu 5.6.2015
Apu

Mira Luoti on yksi huomenna Olympiastadionilla pidettävän Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertin lukuisista esiintyjistä. Kolme lapsen äitinä lastensairaalahanke on luonnollisesti myös Miran sydäntä. Miran kuopuksella, viime syksynä syntyneellä Urholla, on todettu sydänvika. Ylimääräinen johtorata pojan sydämessä aiheutti viime syksynä perheessä kauhun hetkiä, kun Urhon sydän pysähtyi.

- Teen kesäsuunnitelmat lasten kanssa Urhon ehdoilla. Pysyttelemme turvallisessa ympäristössä, sairaalan pitää olla koko ajan lähellä, Mira kertoi tänään konsertin lehdistötilaisuudessa.

Jos sydänoireet jatkuvat, pojalle voidaan tehdä kouluikäisenä sydämen katetrointi.

- Siihen asti Urho tarvitsee jatkuvaa huolenpitoa ja tarkkailua. Minun on äitinä pitänyt vain hyväksyä tilanne ja luottaa, että Urho on hyvissä käsissä. Minä ja häntä lähellä olevat ihmiset pidämme hänestä hyvää huolta.

Urho on Miran ja Happoradio-kitaristi Mika Haapasalon ainoa yhteinen lapsi. Miralla on edellisestä liitosta kaksi kouluikäistä lasta. Mira tekee nykyisin satunnaisia keikkoja, mutta PMMP-aikaan kuuluneita, koko kesän kestäviä keikkaputkia,  hänellä ei ole ikävä.

- Teen koko ajan musiikkia, mutta olen ehtinyt kaahaamaan niin paljon, että menen nyt lasten ehdoilla. On vain päivistä kiinni, milloin vauvastani tulee taapero.

Mira ei voinut paljastaa huomisesta esiintymisestään muuta kuin, että esitettävä kappale on tehty yhdessä lasten kanssa ja esiintymässä lavalla hänen kanssaan on oululaisia lapsia. 

Uusi Lastensairaala -kiitoskonsertti nähdään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla launtaina MTV3-kanavalla ja Katsomossa kello 17 alkaen. Talkoovoimin toteutetussa konsertissa esiintyy 130 taiteilijaa ja sinne voi ostaa yhä lippuja.

1 kommentti