Mira Luoti: Piste PMMP:lle
Puheenaiheet
Mira Luoti: Piste PMMP:lle
PMMP:n Mira Luoti odottaa jo elämää bändin jälkeen.
Julkaistu 13.9.2013
Apu

PMMP lopettaa uransa lokakuun kiertueensa jälkeen. Sosiaalisessa mediassa on esitetty spekulaatioita, jonka mukaan yhtye ei olisi oikeasti lopettamassa, vaan kyseessä olisi markkinointikikka.

- Kaikilla on tietysti vapaus sanoa mitä haluaa. Mutta kyllä me itse tiedämme, että laitamme nyt pisteen bändille ja lopetamme, yhteen toinen puolisko Mira Luoti sanoi eilen.

Luoti sanoo, että yhtye on totutellut lopettamispäätökseen jo kesän kiertueella.

- Koimme siellä haikeita fiiliksiä ja tietynlaista nostalgiaa yleisön kanssa. Koskaan ei pitäisi tietysti sanoa, että ei koskaan, mutta kyllä me nyt lopetamme. Odotan jo, mikä uusi lehti elämässä avautuu bändin jälkeen, Luoti sanoi.

Mira kuvasi kesällä keikkailun ohessa The Voice Kids -ohjelmaa, jonka yksi tähtivalmentajista hän on Elastisen ja Krista Siegfriedsin kanssa.

- Minulla on ollut sellainen tyyli, että jos tulee fiilis, että tähän projektiin pitää tarttua, olen sumplinut keikkamyyjän kanssa aikataulut niin, että ehdin joka paikkaa, kahden lapsen äidiksikin ehtinyt Mira Luoti kertoi eilen Nelosen syksyn ohjelmien esittelytilaisuudessa.

PMMP:n Matkalaulu -albumi julkaistaan 20.9

Kommentoi »