Apu

Minttu Virtanen: ”Kimi on loistava ja omistautuva isä”

Minttu Virtanen: ”Kimi on loistava ja omistautuva isä”
Kimi Räikkösen kihlattu Minttu Virtanen ei koe tarvetta tehdä tällä hetkellä töitä.
Julkaistu: 13.8.2015

Formulakuski Kimi Räikkösen kihlattu Minttu Virtanen käänsi katseet saapuessaan helsinkiläisen kuntoklubin kesäjuhliin torstaina. Kaunotar iloitsi saatuaan viettää viime aikoina tavallista enemmän laatuaikaa perheensä kanssa.

– Suomen-pikavisiitin lisäksi olimme vastikään oikealla lomalla, jossa meillä oli ihan vain perheen omaa aikaa. Se oli todella ihanaa. Meidän täytyy nauttia kaikista vapaahetkistä, sillä Formulat pitävät Kimin muuten niin kiireisenä. Vapaalla Kimi on aivan loistava ja omistautuva isä, Minttu kertoi Imperial Health Clubin kesäjuhlissa.

Kimin ja Mintun silmäterä, kahdeksankuinen Robin-poika onkin ikäänsä nähden jo varsin kokenut reissaaja. Minttu vitsaili pojan vastanneen täysin heidän odotuksiinsa – niin vaivatta kun matkat hänen kanssaan taittuvat.

– Robin lentää ja nukkuu hienosti, joten reissaaminen on ihanan helppoa. Muutenkin hän on todella iloinen ja helppo lapsi. Toisaalta Robinilla on myös selkeästi oma tahtonsa, niin kuin molemmilla vanhemmillaankin. Taisteluita on varmasti odotettavissa tulevaisuudessa, Minttu nauroi.

Lentoemännän töitä aiemmin tehnyt Minttu haluaa keskittyä tällä hetkellä täysillä esikoispoikansa hyvinvointiin ja kasvatukseen. Bloggaamisen ja treenaamisen lisäksi hän ei havittele itselleen muuta puuhaa.

– Tarvitsen jonkun oman jutun, ja blogin kirjoittelu on minulle sellaista. Minulla ei ole kuitenkaan mitään tarvetta mennä nyt töihin, sillä en halua sitoutua aikatauluihin. Keskityn nyt mieluummin perheeseeni ja pieneen poikaani. Töitä ehdin tehdä tulevaisuudessakin, jos siltä tuntuu.

Sveitsissä asuva pariskunta on ollut kihloissa viime joulukuusta asti, jolloin Kimi kosi Minttua heidän kotonaan. Kaksikko ei kuitenkaan suunnittele vielä häitään.

– Häitä tanssitaan joskus tulevaisuudessa, mutta ei vielä. Tällä hetkellä menemme täysin Robinin ehdoilla – hän on tärkein asia elämässämme.

Kommentoi »