Apu

Minna Parikka: Tanssii tähtien kanssa toteutti muotisuunnittelijan hartaan toiveen – "Jännittää tosi paljon, minulla ei ole kokemusta esiintymisestä ison yleisön edessä"

Minna Parikka: Tanssii tähtien kanssa toteutti muotisuunnittelijan hartaan toiveen – "Jännittää tosi paljon, minulla ei ole kokemusta esiintymisestä ison yleisön edessä"
Tanssii tähtien kanssa -kisaaja Shirly Karvinen lupaa keskittyä tukan heilutteluun. Janina Fry kertoo lastensa olevan innoissaan äidin osallistumisesta. Touko Aalto haluaa mennä tanssien kohti pelkojaan.
Julkaistu: 23.8.2020
Muotisuunnittelija Minna Parikka toivoi opettajakseen nimenomaan Matti Puroa, ja nyt kaksikko nähdään parketeilla yhdessä.
– Jännittää tosi paljon, koska minulla ei ole kokemusta esiintymisestä ison yleisön edessä. En ole koskaan edes kokeillut vakiotansseja, Minna Parikka sanoo.

Vihdoin eturivissä

Radiojuontaja Shirly Karvinen tyrmäsi aikanaan ajatuksen ohjelmaan osallistumisesta.
– Ajattelin, että en uskalla. Kun sulattelin asiaa, tajusin, että katuisin, jos en menisi mukaan ja katsoisin tätä telkkarista, Jani Rasimuksen parina tanssivat Shirly sanoo.
Karvinen on harrastanut lapsena tanhua.
– Sen muistan, että en saanut koskaan olla esityksissä eturivissä. Nyt aion keskittyä tukan heilutteluun ja ilmeilyyn.

Tiukka aikataulu

Näyttelijä Kristiina Haltun alkusyksy kuluu myös teatterilavoilla.
– Ajattelin keväällä, että kiva tehdä syksyllä jotain uutta. Kun kesä kului pidemmälle, minua alkoi vähän kaduttaa: miten selviän, Aleksi Seppäsen pari sanoo.
Ajatus ensimmäisestä lähetyksestä jännittää.
– Silloin ehkä oksettaa ja pyörryttää. Sitäkin on sattunut!

Hajamielinen harjoittelija

Yrittäjä Janina Fry sai vihdoin mahdutettua tanssiohjelman kalenteriinsa.
– Aikaisemmin mietitytti, miten saisin treenattua tarpeeksi. Minulla on taipumusta hajamielisyyteen ja tiedän, että minun pitää treenata aika paljon.
Anssi Heikkilän kanssa tanssivan Fryn lapset ovat innoissaan äitinsä osallistumisesta.
– Esiteini sanoi, että äiti oikeesti, et voi sitten olla huono.

Kohti pelkoja

Jutta Heleniuksen kanssa tanssiva Touko Aalto on siirtynyt eduskunnasta asiantuntijatehtäviin.
– Halusin lähteä mukaan haastamaan itseäni ja kohtaamaan pelkojani. Julkinen tanssi pelottaa, ja minulla on myös haavoja julkisuudesta. Ajattelen silti niin, että elämässä pitää kääntää sivua eikä antaa menneisyyden tehdä itselleen vankilaa.
Helppoa kilpailu ei ole.
– Tämä on minulle yhtä aikaa Selviytyjät ja Pelkokerroin.
Kommentoi »