Mikko Leppilammen jättihanke etenee
Puheenaiheet
Mikko Leppilammen jättihanke etenee
Mikko Leppilammella on sormensa pelissä monessa hankkeessa. Downshiftaajat-sarjassa hän näyttelee Niina Lahtisen puolisoa.
Julkaistu 13.9.2016
Apu

Näyttelijä Mikko Leppilampi on bisnesmies, vaikka ei siitä nimikkeestä halua nostaa haloota. Hän on näyttelijän- ja muusikontyön ohessa mukana erilaisissa ravitsemis- ja matkailualan hankkeissa. Hän toimii muun muassa tulevan jättimäisen, Vantaalle nousevan Aviapolis Studios Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

- Se on suuri kiinteistöhanke, jossa sisältää ”kaiken”, kuten musiikkia, elokuvaa, messuja, kokouksia, ravintolatoimintaa ja muita palveluita. Kaiken uuden äärellä oleminen innostaa minua suuresti.

Mikko on freelancer, joka nauttii siitä, että voi olla ajan hermolla ja tarjota työpanostaan mitä erilaisimpiin projekteihin. Freelancerin elämä ei ole kuitenkaan ruusuilla tanssimista.

Mikko on mukana myös  Elisa Viihteen Downshiftaajat-sarjassa, jossa materian sijasta elämän täyttää selviytymisen raadollisuus.

- Oikeassa elämässä freen työkin on jatkuvaa pumppaamista. On ymmärrettävä, että huippuhetkien jälkeen voi seurata myös niin sanottuja sadepäiviä, jolloin ei mennäkään ulos syömään vaan keitetään puuroa kotona.

Mikon mukaan on pakko huolehtia itse siitä, että pysyy työllistettynä.

- Onko järkevä rahan ja ajankäyttö sitten downshiftaamista, en tiedä, mutta elämäntyyliä on muokattava sen mukaan mikä milloinkin on tilanne.

Mikko on ollut taannoin kiinnitettynä muun muassa Espoon teatterissa useamman kuukauden, mutta hänen sydämensä sykkii vapaudelle.

- Yhteisöllisyys, jota Espoossa koin, oli minulle erittäin tärkeää ja sellaista joskus kaipaan. Tuskin kuitenkaan tekisin sitä vuositolkulla. Free-hommat sopii minulle.

- Niin hassulta kuin se kuulostaa, tykkään olla välillä selkä seinää vasten.

Downshiftaus on itämaiseen filosofiaan perustuva elämänasenne. Siinä perusasioiden toimivuus, henkinen ja fyysinen terveys, pienet elämykset sekä rakkaat läheiset ovat tärkeämpiä kuin suorittaminen, raha ja materia.

Teksti

Marja Nyman

Kommentoi »