Mikael Jungner: Viihdyn sinkkuna
Puheenaiheet
Mikael Jungner: Viihdyn sinkkuna
Mikael Jungner ei kaipaa kahdenkymmenen avoliittovuoden jälkeen seurustelua.
6.11.2013
 |
Apu

Mikael Jungner ei tapaile enää Kiti Tapiota. Kansanedustaja kuvattiin Tapion kanssa tämän erottua Maria Jungnerista viime keväänä.

- Olemme Kitin kanssa ystäviä, mutta emme seurustele. En voi sanoa olevani myöskään vapailla markkinoilla, sillä viihdyn nyt yksin. Olen elänyt avoliitossa kaksikymmentä vuotta, Jungner sanoi tänään Coffee Housen ja Pauligin Baristamestaruuskilpailuiden palkitsemistilaisuudessa Helsingissä.

Jungner kertoo, että on tehnyt asioita nyt enemmän hetken mielijohteesta. Muutama viikko sitten hän kävi ystäviensä kanssa musikaalimatkalla Lontoossa.

- Yksinollessa on hyvä sauma käydä nyt läpi myös keski-iän kriisi. On mahtavaa, kun ei tarvitse kysyä keneltäkään lupaa tekemisilleen.

Mikaelin elämässä on tällä hetkellä tärkeää hänen 9-vuotias tytär, joka asuu Jungnerin ex-vaimon kanssa Mikaelia lähellä.

- Tytär on kova harrastamaan. Hänellä on vain yksi vapaapäivä viikossa harratuksista. Minua vähän hirvitti nähdä, kun hän hyppäsi kesällä hevosella esteitä. Hyvä kun tyttö itse on vielä metrin mittainen.

Isä ja tytär tapaavat 2-3 kertaa viikossa. Viime aikoina Mikael on havainnut tyttäressään uusia piirteitä.

- Hän pyysi minulta Louis Vuittonin laukkua. En todellakaan ostanut.

Kommentoi »