Mikael Gabriel suhteestaan norjalaismalliin: "Ensi kertaa elämässäni juttu toimii välimatkasta huolimatta"
Puheenaiheet
Mikael Gabriel suhteestaan norjalaismalliin: "Ensi kertaa elämässäni juttu toimii välimatkasta huolimatta"
Mikael Gabriel ja norjalainen Triana joutuvat viettämään pari kuukautta erossa toisistaan Paratiisihotelli-sarjan kuvausten vuoksi.
Julkaistu 21.1.2016
Apu

Räppäri Mikael Gabriel on viihtynyt kesästä asti norjalaisen Playboy-kaunottaren Triana Iglesiasin kanssa. Räppärin mukaan kaksikko ei kuitenkaan näe toisiaan kahteen kuukauteen, sillä Triana juontaa Meksikossa seitsemättä kertaa peräkkäin Norjan Paratiisihotelli-realitysarjaa.

– Tavallisesti näemme parin viikon välein. Suhteemme toimii tosi hyvin juuri tällä tavalla, sillä siinä ajassa ehtii tulla ikävä toista. Ensimmäistä kertaa elämässäni juttu pelittää välimatkasta huolimatta ja olen tosi onnellinen, Mikael Gabriel kertoi Emma-gaalan julkistustilaisuudessa.

Räppäri nappasi yllätyksekseen kaksi Emma-ehdokkuutta ja on ehdolla niin parhaan hip-hop albumin kuin vuoden miessolistinkin pystin saajaksi.

– Tuntuu aika hullulta! En olisi millään uskonut saavani etenkään parhaan miessolistin ehdokkuutta. Takana on kaiken kaikkiaankin aikamoinen vuosi. Välillä sitä on itsekin joutunut ihmettelemään, mitä on tapahtunut, räppäri tunnusti.

Musiikillisista ansioistaan tuttu mies kuvasi viime vuonna niin ikään ensimmäiset leffaroolinsa. Hänet nähdäänkin tänä vuonna valkokankaalla niin Antti J. Jokisen Pahan kukat-elokuvassa kuin Taneli Mustosen Bodom-leffassakin.

– Toivottavasti ihmiset eivät liiaksi tuomitse suoritustani. Paljon olisi varmasti voinut tehdä toistekin. Mutta ennen kuin putket räjähtävät ensimmäistä kertaa, kukapa sitä tietäisi, miten niiden kanssa pitää toimia. Seuraavissa elokuvissa pystyn varmasti jo muuttamaan joitakin asioita.

Mikael Gabriel kertoo haaveilleensa näyttelemisestä pienestä pitäen. Lopulta tunnetut ohjaajat löysivät hänet musiikkivideoiden perusteella.

– Olin jo joitakin vuosia miettinyt, milloin joku ohjaaja huomaa, että olemme näin hyviä musiikkivideoillamme. Mietin, miksei joku jo soita! Sitten yhtäkkiä tulee pari soittoa kolmen päivän sisään, ja sen jälkeen ei taas kuulu mitään. Luulen, että jollain selittämättömällä universumin voimalla oli näppinsä pelissä, Mikael Gabriel nauroi. 

Kommentoi »