Mikael Gabriel: "Huostaanotto pelasti minut"
Puheenaiheet
Mikael Gabriel: "Huostaanotto pelasti minut"
Räppäri Mikael Gabriel uskoo, että nuoret fanit samaistuvat hänen rankkaan menneisyyteensä.
Julkaistu 24.5.2015
Apu

Mikael Gabriel, 25,  on noussut yhdeksi maan kiinnostavimmista rap-artisteista. Mikaelin tausta on rankka. Väärille teille teininä ajautunut Mikael huostaanotettiin hänen äitinsä toiveesta, kun poika oli 14-vuotias. 

– Huostaanotto pysäytti yltiöpäisen kaupungilla hengailun ja tyhmien juttujen tekemisen. Olin perhekodissa kolme vuotta. Ilman sitä olisin tuskin tässä missä nyt olen. Minusta ei olisi tullut rap-artistia.

Varsinkin nuoret samaistuvat Mikaelin rankkoihin kokemuksiin. 

– On pysäyttävää, kun nuoret kertovat minulle viiltelystään tai siitä, että musiikkini on ainoa asia, joka heitä kannattelee. Sosiaalisen median kautta olen artistina paljon yhdessä faneihin, koen olevani uuden ajan terapeutti.

Mikael Gabriel kertoo, että fanit tietävät hänestä hyvin henkilökohtaisia asioita.

– On uskomatonta, kun fani tuo minulle lahjaksi vaikka suosikkiartsitini vinyylialbumin. Joku fani oli nimennyt myös lapsensa mukaani, Mikael kertoi pop up -jäätelöbaari Magnum Helsingin avajaissa.

Mikael Gabriel esiintyi Magnum Helsinki -jäätelöbaarin VIP-avajaisissa. Artistin fanit tapasivat idoliaan ennen tilaisuuden alkamista. Jäätelöbaari on yleisölle auki 1.8 asti.

Kommentoi »