Apu

”Mikä täti, kun ei ole huiviakaan?” – Lasten suusta

”Mikä täti, kun ei ole huiviakaan?” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.

Olli, 4, vähän kiusasi pikkusiskoaan hiekkalaatikolla. Äidin useasta kiellosta huolimatta hän jatkoi. Silloin äiti otti poikaa kädestä ja vei mökin rappusille istumaan sanoen: ”Nyt istut siinä kymmenen minuuttia.” Kun äiti palasi hiekkalaatikolle, Olli kurkottautui paikaltaan eteenpäin ja hihkaisi: ”Kyllä viis riittäis!”

Mummin rakkaat

Thomas, 8, katseli, kun äiti ja isä tyhjensivät mökillä ulkohuussin alustaa. ”Hyi, en ikinä pystyis tohon!” poika tokaisi. Kun äiti rauhoitteli, että kyllä sitä aikuisena pystyy, Thomas pohti: ”Kun mä otan vaimon, niin voisikohan hän?”

M-mamma

Paulan äiti opasti tytärtään: ”Kyllä sun pitää sanoa Anja-täti.” Hetken pohdittuaan Paula tokaisi: ”Mikä täti se on? Eihän sillä ole huiviakaan!”

Huiviton täti

Markku, 5, pääsi mummun kanssa tuttavan navettaan katsomaan, kun lehmiä lypsettiin. Kotona poika kertoi äidilleen: ”Oltiin mummun kanssa navetassa. Kun yksi lehmä pissasi, niin sen pissa tuli ihan kuin kraanasta!”

Liisa-mummu

Viikon klassikko

Simo, 5, oli äidin kanssa kirkossa. Äiti antoi pojalle 50-pennisen kolehtihaaviin pantavaksi.

Simo oli tilanteesta hämillään ja kysyi:

– Onko täällä pajatso?

A.L., Lappeenranta

Apu 46/1979

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Julkaistu: 2.12.2019
Kommentoi »