Miia Nuutila uusioperheen elämästä:"Kaikkien tarpeita pitää ottaa huomioon"
Puheenaiheet
Miia Nuutila uusioperheen elämästä:"Kaikkien tarpeita pitää ottaa huomioon"
Miia Nuutilan ja laulaja Antti Paavilaisen uusioperheeseen kuuluu hyvää.
Julkaistu 2.6.2016
Apu

Miia Nuutila, 43, elää onnellista uusioperhe-elämää yhdessä Jean S. -yhtyeen solistin Antti Paavilaisen kanssa. Näyttelijä erosi vuoden 2014 lopulla lähes 20 vuotta kestäneestä liitosta. 

Joulukuussa 2015 Miia kihlautui Paavilaisen kanssa. Pari asuu yhdessä. Uusioperheeseen kuuluu sekä Miian ja Antin lapset: kaksi 14-vuotiasta sekä 10- ja 11-vuotiaat lapset.

- Elämä uusioperheenä on sujunut meiltä yllättävän hyvin. Olemme tiimi, jossa kaikkien tarpeita pitää ottaa huomioon. Aika mielenkiintoista tämä on. Yksi lapsista on vahvasti teini-iässä, Miia kertoi tänään Rela-hierojien ja Perskindolin järjestämässä hyvinvointitilaisuudessa. 

Antilla on Miian tavoin välillä epäsäännölliset työajat, joten pari saa viettää aikaa satunnaisesti kahdestaan.

- Koska ammatimme ovat tällaiset, lapset eivät ole systemaattisesti poissa aina jokatoinen viikonloppu. Välillä olemme kahdestaan. On tärkeää saada pieniä hetkiä itselle ja parisuhteelle.

Kesän Miia haluaa omistaa perheelle. Kesätyönä hän kuvaa ainoastaan Maajussille morsian -sarjaa.

Syksyllä Nuutila nähdään Johanna Vuoksenmaan kirjoittamassa Ex-onnelliset -tv-sarjassa. Syksyn Miia kiertää ympäri Suomen Sanna Saarijärven kanssa esittämässä Hyvässä nousussa -musiikkinäytelmää.

- Tämä onkin ollut hyvä prokkis. Ennen tämän alkamista kumpikaan meistä ei ollut kihloissa ja nyt ollaan molemmat, New Yorkin lomalla Hermanni Seppälän kanssa kihlautunut Sanna Saarijärvi naurahti.

Kommentoi »