Miehensä pahoinpitelemä ex-missi " Katsomme päivän kerrallaan"
Puheenaiheet
Miehensä pahoinpitelemä ex-missi " Katsomme päivän kerrallaan"
Miehensä pahoinpitelemäksi joutunut ex-missi Anna Strömberg antoi miehelleen uuden mahdollisuuden.
Julkaistu 29.10.2012
Apu

Vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg, 29, palasi julkisuuteen James Bond 007 Skyfall -elokuvan kutsuvierasensi-illassa. Anna on ollut viime vuoden otsikoissa lähinnä parisuhteensa vuoksi. Annan nuoremman lapsen, vuoden ja yhdeksän kuukautta vanhan Arjaanan, isä pahoinpiteli Annan viime vuoden lopulla. Lopulta ex-missi joutui pakenemaan turvakotiin. Annalla on edellisestä liitostaan 7-vuotias Emma-tytär. Nyt mallinuraankin panostava Anna kertoi ensi-illassa, että on antanut ex-kihlatulleen uuden mahdollisuuden.

- Tämä asia on meidän puolesta käsitelty ja käyty läpi. Tapahtunut ei enää vaikuta ollenkaan meidän arkeen ja elämään. Päivä kerrallaan otetaan, ei asuta yhdessä, mutta seurustellaan, jos sitä siksi voi sanoa,  Anna totesi.

Tapahtumien ympärillä käynyttä kohua Anna kertoi ymmärtävänsä.

- Ihan ymmärrettävää, että julkisuuden henkilölle kun tulee tällainen aihe, niin se on esillä. Osasin odottaa tätä.

Yhdessä mallimammansa ja ystävänsä Marita Hakalan kanssa ensi-iltaan saapunut Anna on timmissä kunnossa. Anna työskentelee iltaisin miehensä omistamassa kuntokeskuksessa.

- Kuntokeskusta on tullut käytettyä ja vedän ryhmäliikuntatunteja monta kertaa viikossa, joten se oikeastaan riittää mulle. Kiinteytynyt olen selvästi ja vartalo on muuttanut muotoaan, vaikka kiloista en osaa sanoa, Anna selvitti.

Kommentoi »