Apu

Mia Ehrnrooth: Keskenmeno ja uusi raskaus

Mia Ehrnrooth: Keskenmeno ja uusi raskaus
Näyttelijä-yrittäjä Mia Ehrnroothin toisen lapsen odotus päättyi keskenmenoon. Menetykseen auttoi puhuminen muille ihmisille.
Julkaistu: 27.6.2019

Yrittäjänä toimivalla, Salatut elämät -ohjelmassa näytelleellä Mia Ehrnroothilla, 32, on takanaan vaiheikas kevät. Alkuvuodesta omalle Aim by Mia -vaatefirmalleen neljännesmiljoonan rahoituksen saanut Mia koki yhtäaikaa suunnatonta onnea ja surua.

– Se oli eriskummallinen tilanne, kun koin elämäni suurimman onnistumisen ja henkilökohtaisessa elämässäni eteen tuli haaste, jota en osannut ratkaista, keskenmenon saanut Mia mietti Tuplashotti-tapahtumassa Helsingissä.

Mialla on ennestään puolentoista vuoden ikäinen Filip yhdessä puolisonsa Joelin kanssa.

– Keskenmeno oli asia, johon jouduin miettimään toimintatapojani. En tiennyt mitä olisin tehnyt siinä tilanteessa. Ratkaisuni oli, että kerroin keskenmenosta ihmisille. Ja kun kerroin, sain huomata, että se on tosi yleistä. Siinä ei ole mitään kummallista, enkä ole tehnyt mitään väärin. Pystyin sanomaan ääneen, että tällainen tilanne, kannan tätä mukanani ja tämä sattuu tällä hetkellä mutta elämä jatkuu.

Nyt Mia on onnellisesti uudelleen raskaana ja aamupahoinvointikin on jo takanapäin.

– Alussa en ottanut tätä raskautta niin itsestäänselvyytenä, että kaikki menee hyvin.

Yrittäjyyden ja äitiyden yhdistäminen on Mialle luonnollinen asia sekä yksi tärkeistä arvoista.

– Vauva tulee mukaan toimistoon ja laskettu aikakin on kätevästi joululomien tienoilla. Esikoisen synnytys meni niin hyvin, että uskon palaavani pian töihin.

Kommentoi »