Merikukka Forsius palasi julkisuuteen yllättävässä paikassa
Puheenaiheet
Merikukka Forsius palasi julkisuuteen yllättävässä paikassa
Merikukka Forsius on keskittynyt eduskunnan jälkeen perheeseen.
Julkaistu 26.3.2013
Apu

Entistä kansanedustajaa Merikukka Forsiusta, 40, ei ole nähty julkisuudessa vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen. Tuolloin hän tippui eduskunnasta. Tänään hän saapui Dan-poikansa, 8, kanssa Diilin finaalijakson kuvaukseen Aleksanterinteatteriin. Danin isä, Hjallis Harkimo on ohjelman johtoryhmän pomo.

- Hjallikselle oli tärkeää, että Dan saapuu paikalle, ja pojalle oli taas tärkeä nähdä isänsä päätösjaksossa paikan päällä. Olen itse tässä ennemmin kuskina, Hjalliksesta vuonna 2006 eronnut Merikukka kertoi. Merikukalla on myös vuonna 2008 syntynyt Jim-poika myöhemmästä suhteesta, joka päätyi eroon.

- Olen eduskuntatyön jälkeen keskittynyt lasten kanssa olemiseen. Dan on innokas kiekkoilija ja kuljetan häntä Jokereiden harjoituksiin ja peleihin. Koska itse olen urheillut aina, minusta on pääasia, että lapsella on harrastus, vaikka siitä ei mitään uraa tulisikaan. On myös kiva, että voin olla kotona, kun Dan tulee koulusta. Itselleni ei ole jäänyt juurikaan enemmän aikaa. Jos omaa aikaa on, käyn urheilemassa. Tällä hetkellä hiihdän paljon.

Ilmeisesti uusperheen kuviot toimivat hyvin?

- Joo kyllä näin voi sanoa.

Diilin finaalijakso nähdään MTV3-kanavalla 29.4

Kommentoi »