Apu

Meghan Marklen tie brittiläiseen kuningashuoneeseen on moderni tuhkimotarina

Meghan Marklen tie brittiläiseen kuningashuoneeseen on moderni tuhkimotarina
Prinssi Harrysta ja Meghan Marklesta tulee toukokuussa Britannian hovin uusi voimakaksikko. Amerikkalaisnäyttelijän elämä tulee muuttumaan täysin. Hänen lähipiiristään riittää aineistoa brittilehdistön myllyyn.
Julkaistu: 5.4.2018

Prinssi Harryn morsiamen, amerikkalaisnäyttelijä Meghan Marklen elämään on kuulunut tasokouluja Los Angelesissa, menestystä koulussa ja ensiesiintyminen televisiossa 11-vuotiaana. Meghan lähetti aamuohjelmaan videon, jossa hän vaati muutosta pesuainejätin rajusti sukupuolittavaan mainokseen. Videosta tuli hitti, ja mainosta muokattiin.

Hän on opiskellut maisterintutkintoonsa kahta pääainetta: teatteria ja kansainvälisiä suhteita. Opintojaan Meghan rahoitti kalligrafeja tekemällä.

Näyttelijäntyöt alkoivat 21-vuotiaana: pieniä osia elokuvissa, ensimmäinen suurempi tv-sarjassa General Hospital. Vuosipalkka tv-sarja Pukumiehistä oli noin 370 000 euroa, ja Meghanin omaisuus onkin arvioitu neljäksi miljoonaksi.

Ex-mies tekee tv-sarjaa brittiprinssiin rakastuvasta näyttelijästä

Prinssin morsian on ehtinyt olla naimisissa jo kertaalleen. Meghan tapasi vuonna 2004 tuottajaksi tähdänneen Trevor Engelsonin. Seitsemän vuoden seurustelun jälkeen he avioituivat Jamaikalla 12 minuutin seremoniassa – juhlat kestivät neljä päivää, avioliitto kaksi vuotta.

Engelson sai ensimmäisen merkittävän työnsä Renny Harlinin Deep Blue Sea -elokuvan assistenttina vuonna 1999. Engelson on vaiennut liitostaan, mutta nyt hän valmistelee tv-sarjaa eronneesta amerikkalaisnäyttelijästä, joka rakastuu brittiprinssiin. Engelson pitää sarjaa mielikuvituksen tuotteena, koska tällä prinssin morsiamella on lapsia!

Aiheesta on valmisteilla elokuvakin, josta julkaistut ensimmäiset kuvat hermostuttivat brittirojalisteja: prinssi ja morsian jakavat niissä vuoteen – sopimatonta!

Sisarpuoli kirjoittaa kirjaa pyrkyri-prinsessasta

Meghanin sisarpuoli Samantha Grant, 53, on ollut paljon ex-miestä puheliaampi. Grant on hunajanvaalea entinen malli ja näyttelijä ja kolmen lapsen äiti. Hän liikkuu pyörätuolilla sairastuttuaan MS-tautiin kymmenen vuotta sitten. Grant puuhaa kirjaa nimeltä Pyrkyri-prinsessan sisaren päiväkirja ja antaa brittilehtiin kitkeriä haastatteluja. Hän syyttää 17 vuotta nuorempaa sisartaan laskelmoivaksi, julmaksi ja ahnaaksi kiipijäksi, joka hylkäsi perheensä eikä auta lähimmäisiään. Sisarukset ovat viimeksi puhuneet puhelimessa kolmisen vuotta sitten.

Grant haikailee hääkutsua, mutta hänen veljensä Thomas Markle Jr. varoitti Meghania, että siitä seuraisi vain ongelmia.

Kommentoi »