Tuulilasi

Mazda tarjoaa ajokoulun onnellisille

Mazda tarjoaa ajokoulun onnellisille
Mazda käynnistää ajokouluprojektin, joka ei ole aivan tavallinen.
Kuvat Mazda

Onnellisten ihmisten ajokouluksi nimetyssä projektissa ovat mukana TV:stä ja radiosta tutut Anna Perho ja Aki Linnanahde, jotka valitsevat lähiaikoina muutaman ihmisen mukaan tiimeihinsä. Tulevan talvikauden aikana tiimit opettelevat Mazda3 -malleilla parempaa, taloudellisempaa ja rennompaa ajamista.

Pääkouluttajana on ainoa suomalainen rallin maailmanmestaruuden saavuttanut nainen, Minna Sillankorva. Aikanaan mm. Mazda RX-7:lla kilpaillut Minna kouluttaa Annan ja Akin tiimejä sekä radalla että julkisilla teillä.

"Turha kiire pois ja muillekin tilaa liikenteessä, voisi olla hyvä motto koulutuksessa. Maltti onkin tosi tärkeää liikennekäyttäytymisessä", pohtii päätyökseen Hämeenlinnassa sijaitsevassa Land Rover Experience -ajokoulutuskeskuksessa toimiva Minna.

Vuoden alussa käynnistyvästä ja muutaman kuukauden kestävästä ajokouluhankkeesta sekä koulutettavien etenemisestä kerrotaan mm. Mazdan Facebook-sivujen ja Twitterin kautta. Annan ja Akin tiimeihin voi hakea mukaan kuka tahansa autoista ja ajamisesta kiinnostunut kaupunkilainen. Haku aukeaa marraskuun lopussa Mazdan Facebook-sivuilla.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 10.11.2013
Kommentoi »