Maryam Razavi: "George Clooney oli todellinen herrasmies"
Puheenaiheet
Maryam Razavi: "George Clooney oli todellinen herrasmies"
Maryam Razavi on suosittu malli ja Mikko Leppilammen tyttöystävä. Viime viikolla nainen julkaisi tyylikirjan, jossa hän neuvoo pukeutumaan vaatteisiin, joissa on hyvä olla.
1Kommenttia
Julkaistu 29.5.2015
Apu

Olet työskennellyt pitkään mallina ja sittemmin myös stylistina. Mitä halusit kertoa tyylikirjassasi? – En halua opetttaa pukeutumaan ketään tietyllä tavalla. Perusneuvoni on, että pue vaatteet joissa on hyvä olla. Annoin puheenvuoron haastateltavilla. Muun muassa Jukka Hildénin kanssa päädyimme keskustelemaan juurista ja unelmien merkityksestä. Kirjasta tuli todella monipuolinen.  

Miten kiinnostuit stailaamisesta? – Olen pitkin mallivuosia kerännyt tietoa minua kuviin stailaavilta ammattilaisilta. Ensimmäiset omat asiakkaani olivat Diandra ja Anna Abreu.  

Kenet kansainvälisen tähden haluaisit stailata? Beyoncén, Rihannan tai vaikka Rita Oran. He uskaltavat leikitellä vaatteilla, eivätkö ota pukeutumista liian vakavasti.  

Isäsi on kotoisin Iranista, mutta olet syntynyt Suomessa. Näkyykö iranilaisuus arjessasi mitenkään? - Perheeni on todella perhekeskeinen. Muuten tavat ovat sekoittuneet, enkä osaa erotella niitä suomalaisista tavoista.  

Matkustelet mallintöiden puitteissa paljon maailmalla. Esiinnyit muutama vuosi sitten George Clooneyn kanssa samassa mainoksessa. Millainen kokemus se oli? – Todella ihana. George oli juuri sellainen huomaavainen herramies kuin kuvitella saattaa.  

Miltä tuntuu olla henkeäsalpaavan kaunis? – En ajattele tuollaisia ollenkaan. Mallikuvia varten minua laitetaan kolme tuntia, joten itsensä ihaileminen tuntuu vieraalta. Suomessa kuulen harvoin vierailta kohtelaisuuksia ulkonäöstäni. Ulkomailla enemmän.  

Olet 32-vuotias. Kuinka kauan aiot jatkaa mallin töitä? – En ole asettanut itselleni takarajaa. Olen sellainen, että tykkään tehdä asioita ennemmin kuin hölötän suunnitelmistani ääneen.

Maryam Razavi, 32, on yksi maamme suosituimpia malleja sekä julkkis-stylisti. Hän on seurustellut vuosia näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammen kanssa. Razavin EXCLSV-tyylikirja julkaistiin tällä viikolla.

1 kommentti