Martti Syrjä: "Kiertäminen on erilaista kuin nuorempana"
Puheenaiheet
Martti Syrjä: "Kiertäminen on erilaista kuin nuorempana"
Martti Syrjä valmistautuu Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlavuoden keikkoihin elämällä järkevämmin. - Kun keikat lähestyvät alan tiedostamatta nukkua enemmän ja kilot karisevat.
Julkaistu 19.5.2016
Apu

Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlavuoden kuviot julkistettiin eilen.

Suomen menestyneimmäksi yhtyeeksi tituleeratusta bändistä tehdään Eput-dokumenttielokuva, joka saa ensi-iltansa tämän vuoden lopulla. Elokuvan ohjaa Saku Pollari.

- On kiinnostavaa nähdä tarinamme ulkopuolisen silmin, elokuvan keulahahmo Martti Syrjä sanoi.

Syrjä kuvailee päässeensä elokuvaa varten tehtyjen haastattelujen suhteen helpolla. Laulajan haastattelut kestivät 8-9 tuntia.

- Tottakai haastattelut kirvottivat unohtuneita asioita ja muistoja. Tämä oli hyvä aika tehdä elokuva, vaikka kyselyitä on tullut aikaisemminkin.

Juhlavuoden kunniaksi yhtye nousee elokuussa Ratinan stadionille. Epuista on nähtävillä myös valokuvanäyttely sekä julkaistaan kirja.

Kesän bändi kiertää keikoilla normaalisti. Syrjä sanoo, että kiertäminen on muuttunut iän myötä.

- Meille sopii paremmin periodiluonteinen tekeminen. Siksi keikkailemme lähinnä kesällä. Kiertäminen on erilaista kuin nuorempana. Keikoista palautuminen vie kauemmin ja siksi niihin pitää valmistautua paremmin. Kun kesä ja keikat lähestyvät alan tiedostamatta nukkua enemmän, kilot karisevat ja elän muutenkin järkevämmin.

Eppu Normaali esitti muutamia tunnetuimmista hiteistään eilisessä tilaisuudessa.

Kommentoi »