Apu

Ohjaaja-näyttelijä Maria Sidin tytär ei haikaile taidealalle – Risto Räppääjä ja väärä Vincent -leffan ensi-ilta 9. lokakuuta

Ohjaaja-näyttelijä Maria Sidin tytär ei haikaile taidealalle – Risto Räppääjä ja väärä Vincent -leffan ensi-ilta 9. lokakuuta
Maria Sid asuu Ruotsissa, jossa hän johtaa Tukholman kaupunginteatteria – Teen siellä tällä hetkellä pitkiä päiviä, kun yritämme ratkoa koronakriisiä.
Julkaistu: 9.10.2020
Maria Sid on ohjannut uuden Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan, joka tulee ensi-iltaan 9. lokakuuta. Hän iloitsi siitä, että korona-aikana teatterit ovat pysyneet auki.
– Mielestäni elämä ilman elokuvaa ei ole oikein mitään. Kun katsotaan miten ihmiset liikkuvat, elokuvateatterit pystyvät ottamaan vastaan turvallisesti katsojia. Se tuntuu hyvältä, hän sanoi Risto Räppääjän kutsuvierastilaisuudessa.
Sid asuu nykyään Ruotsissa, jossa hän johtaa Tukholman kaupunginteatteria.
– Teen siellä tällä hetkellä pitkiä päiviä, kun yritämme ratkoa koronakriisiä. Olen viihtynyt Ruotsissa hyvin. Elän ideaalielämää, asun siellä mutta teen välillä töitä täällä.

Tytär opiskelee historiaa

Kutsuvierastilaisuudessa Sidillä oli mukanaan Iris-tytär, joka opiskelee historiaa Aberdeenin yliopistossa.
– Tällä hetkellä teen opintoja etänä Helsingistä koronan vuoksi ja olen töissä ravintola-alalla. Lähden takaisin Skotlantiin, ellen hae opiskelemaan jotain muuta ensi keväänä. Saa nähdä.
Taidealalle Iris ei toistaiseksi haikaile.
– Ehkä tuotantoa voisi olla kiinnostava opiskella. Se selviää keväällä.
Sidin piti ohjata We will rock you -musikaali keväällä, mutta projekti on siirtynyt eteenpäin.
– Seuraavaksi ohjaan Tukholman kaupunginteatterin suurelle näyttämölle teosta, joka tulee joulukuussa ensi-iltaan.
1 kommentti