Apu

Lukupiiri – täältä löydät kirjailijahaastatteluita, kirja-arvioita ja paljon muuta

Lukupiiri – täältä löydät kirjailijahaastatteluita, kirja-arvioita ja paljon muuta
Apu.fin Lukupiiri kerää yhteen mielenkiintoisimmat kirjailijahaastattelut ja parhaat kirjavinkit.
Syksyn koukuttavimmat uutuuskirjat
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
Bazar Kustannuksen uutuusvalikoimasta löydät kiinnostavia kirjoja itselle tai vaikka isänpäivälahjaksi. Klikkaa ja lue lisää!
Kirjoja elämästä hämärässä, isänmaan pettureiden lapsista ja murhasaaresta. Kehyksinä Suomen vuoden 1977 sähkölakko, Stalinin vankileirien pitkä varjo ja harvaan asuttu saari, jossa väkivaltainen kuolema ei ole enää yllätys. Arvioissa Johanna Vuoksenmaan Pimeät tunnit, Anna Soudakovan Mitä männyt näkevät ja Viveca Stenin Kaikessa hiljaisuudessa.
Rikoksia yön pimeydessä: 3 x vetävä dekkari. Michael Connellyn Yön pimein hetki, Niko Rantsin Sinun puolestasi vuodatettu ja Kale Puontin Manni.
Kolmannen valtakunnan naiset kamppailivat vallasta siinä missä natsien johtoon kuuluvat puolisonsakin, KGB-eversti ja kaksoisagentti Oleg Gordijevskin tositarina jättää fiktion varjoonsa ja Antti Hautalehto -sarja jatkuu. Arvioissa James Wyllien Hakaristirouvat, Ben Macintyren Vakooja ja petturi ja Christian Rönnbackan Ruska.

Ajankohtaisia kirjailijahaastatteluita

Pääosassa oman tiensä kulkijat
Pomo puhuu pidäkkeettä, ja tämä erottaa Vol I:n ja Vol II:n muusta Juice-kirjallisuudesta, monin paikoin jopa kaksikon eduksi.
Ihana yhdistelmä ystävyyttä ja menetystä, surua ja elämän pieniä ilon hetkiä.
Sam Berger & Molly Blom -sarja jatkuu jo neljännessä kirjassa. Toiminta on suoraviivaista ja juoni pitää mielenkiinnon yllä loppukoukkuun asti.
Kyseessä on eräänlainen aikuisten satu, ja varsin valloittava sellainen.

Tämä on päivittyvä artikkeli, joka on julkaistu alun perin 31.8.2020 kello 16:02.

Julkaistu: 14.10.2020
Kommentoi »