Eeva

Lukijamatka: Kerala, Etelä-Intian paratiisi

Taita talvenselkä Intian auringossa.

Monimuotoiseen Intiaan tutustuminen on hyvä aloittaa kauniista, vauraasta ja turvallisesta Keralasta. Matkallamme näemme vehreitä teeviljelmiä ja mausteplantaaseja sekä upeaa kukkaloistoa. Vierailemme Intian vanhimmassa kirkossa ja 1600-luvun synagogassa, käymme Kardemumma-vuorilla ja teemme elämyksellisen Kettuvalam-veneristeilyn.

Matkan ajankohta: 16.–26.2.2018

Ohjelma:

16.2. Lento klo 16.55 Dohaan, josta jatkolento Kochiin.

17.2. Laskeudumme Kochiin klo 9.40. Kuljetus hotelliin, majoittuminen ja lepoa. Lounas ja illallinen.

18.2. Aamiainen. Portugalin hallitsema siirtomaa-aika näkyy Kochin kaupungissa. Päivän ohjelmassa Intian vanhin kirkko, vierailu 1600-luvulla perustetussa synagogassa ja Mattancherryn palatsi. Kiinnostavia ovat myös 1300-luvulla kiinalaisten kehittämät kalastusverkot. Lounas ja illallinen.

19.2. Aamiainen. Bussilla kohti Kardemumma-vuoria ja Periyarin kansallispuistoa. Matkalla ihailemme vehreän Keralan tee- ja kahviviljelmiä sekä kukkaloistoa. Lounas matkalla. Majoittuminen Periyarissa ja illallinen.

20.2. Aamiainen. Tutustumme mausteplantaasiin, jossa kasvavat kardemumma, vanilja, minttu, kaneli, pippuri ja monet meille tuntemattomammat mausteet. Lounas ja illallinen.

21.2. Aamiainen. Ajamme Kardemumma-vuorilta Alappuzha-satamaan, jossa siirrymme Kettuvalam-veneisiin vuorokauden risteilylle järvillä ja kanavilla. Veneretki on yksi matkamme kohokohta ja ainutlaatuinen kokemus maalaiskylien elämää katsellen. Miehistö valmistaa ja tarjoaa lounaan ja illallisen laivalla.

22.2. Aamiainen veneessä. Rantaudumme hotellin laituriin. Majoittuminen hotelliin, jossa myös prinssi Charles ja Camilla ovat asuneet Intian-matkallaan. Vapaa-aikaa uima-altaalla tai vaikkapa kokeillen Keralan kuuluisia ayurveda-hoitoja lisämaksusta. Illallinen.

23.–24.2. Aamiainen, lounas ja päivällinen. Lomailijan elämää nauttien hotellin korkeatasoisista palveluista, auringosta ja uimisesta.

25.2. Aamiainen. Bussikuljetus Kochiin. Lounas ja majoittuminen hotelliin. Illallinen.

26.2. Kuljetus Kochin kentälle, josta lento Dohan kautta Helsinkiin laskeutuu klo 13.20.

Hinta: 2 980 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 1 060 €. Toimitusmaksu 10 €/varaus.

Hintaan sisältyy: lennot, verot ja kenttämaksut, Intian viisumi, kuljetukset, majoitus korkeatasoisissa hotelleissa, risteily, ohjelmassa mainitut ruokailut, retkiohjelma sisäänpääsymaksuineen ja paikallisoppaan palvelut.

Matkan oppaana Intian hyvin tunteva Liisa Huhtala. Matkaemäntänä Tuula Kanninen.

Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Varaukset ja lisätiedot: Etelämatkat/Liisa Huhtala 050 5722 197 tai liisa.huhtala@etelamatkat.fi

Julkaistu: 1.9.2017
Kommentoi »