Tuulilasi

Lue tämä ennen kuin ajat uudehkolla Opel Adamilla tai Corsalla!


Opel on havainnut vaarallisen vian Adameissa ja Corsissa, jotka on toimitettu viime toukokuun jälkeen. Tarkasta kuuluuko autosi viallisiin, ja jos kuuluu, älä aja sillä!
Kuvat Opel

Opel ottaa parhaillaan yhteyttä osaan niiden Adamin ja nykyisen Corsa-sukupolven ostajista, joille auto on toimitettu toukokuun 2014 jälkeen. Tuon ajankohdan jälkeen valmistetuissa autoissa saattaa olla ohjausvaihteessa osa, joka ei ole Opelin laatuvaatimusten mukainen. Kaiken vahinkoriskin välttämiseksi näillä autoilla ei saa ajaa ennen korjaamolla tehtävää tarkastusta. Suomessa tarkastuksen piirissä on 153 autoa.

Opel ottaa yhteyttä tämän tarkastuksen kohteena oleviin asiakkaisiin monen eri kanavan välityksellä. Asiakkaat voivat itse tarkastaa Opelin suomalaisen sivuston www.opel.fi tai osoitteen www.opel.com ohjeita seuraamalla, kuuluuko heidän autonsa tarkastettaviin autoihin. Mikäli auto kuuluu tarkastettavaan erään, Opelilta otetaan asiakkaaseen automaattisesti yhteyttä.

Opel löysi ongelman rutiineihin kuuluvan laatutarkastuksen yhteydessä tehtaalla. Tiedossa ei ole yhtään onnettomuutta tai muuta vastaavaa henkilövahinkoihin johtanutta tilannetta, joka olisi aiheutunut kyseessä olevasta laatupoikkeamasta.

Asiakkaat, joilla on lisäkysymyksiä tähän asiaan liittyen, saavat apua myös Opelin palvelunumerosta, (09) 8171 0147.

Lue tarkastusohjeet täältä.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 29.9.2014