Lotta Hintsan kihlattu muutti Jenkkeihin: ”Tuntuuhan se haikealta”
Puheenaiheet
Lotta Hintsan kihlattu muutti Jenkkeihin: ”Tuntuuhan se haikealta”
Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa ei ole varma, miten selviytyä tiukasta syksystä.
1Kommenttia
Julkaistu 9.9.2015
Apu

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsan viime päivät ovat kuluneet haikeissa tunnelmissa, sillä hän joutui toivottamaan vastikään hyvät matkat jääkiekkoilija-kihlatulleen Kristian Näkyvälle. Ensi kaudella Nashville Preadotrissa NHL:ssä kiekkoileva Kristian muutti muutama päivä sitten Yhdysvaltoihin, jonne Lotta itsekin lähtee loppusyksystä.

– Kävin juuri heittämässä Kristianin lentokentälle. Tuntuuhan se aika haikealta, sillä näemme seuraavan kerran vasta marraskuussa. Työni pitävät minut kuitenkin niin kiireisenä, etten ehdi toivottavasti kauheasti ikävöidä häntä, Puuma Stage -hyväntekeväisyysmuotishown näytösmallina toiminut Lotta kertoi tiistaina. 

Kauppakorkeakoulun opintojaan Jyväskylässä viimeistelevän ja mallintöitä tekevän Lotan arki kuluu pääosin Jyväskylän ja Helsingin välillä reissatessa. Kiireinen nainen ei ole itsekään varma, miten hän selviytyy tiukasta syksystä.

– Katsotaan, miten jaksan syksyn. Auton ratti tulee ainakin tutuksi, sillä joudun ajamaan lähes päivittäin jompaan kumpaan kaupunkiin. Sitten, kun pääsen Yhdysvaltoihin, nostan vain jalat ylös ja vedän hetken henkeä. Luulen, että olen sen ansainnut.

Ennen Yhdysvaltoihin muuttoa Lotta lähtee vielä joksikin aikaa vapaaehtoistyöhön Ugandaan. Kaunottaren sydän sykkii vahvasti Itä-Afrikalle, sillä hän on matkustellut aiemmin useasti maanosassa ja asunut lapsena pariinkin otteeseen Etiopiassa.

– Aina kun laskeudun jonnekin päin Itä-Afrikkaa, kaikki tutut tuoksut tulevat heti vastaan, ja tuntuu, että olen tullut kotiin. Uskon, että minulla tulee aina olemaan erityinen kytkös Afrikkaan.

1 kommentti