Apu

Helmareiden Linda Sällström palaa Tukholmaan lukemaan lääketiedettä: ”Pippa Laukka on puhunut, että voisin ottaa hänen paikkansa”

Helmareiden Linda Sällström palaa Tukholmaan lukemaan lääketiedettä: ”Pippa Laukka on puhunut, että voisin ottaa hänen paikkansa”
Linda Sällström vietti kesän Suomessa ja läheiset ja perhe asuvat Suomessa, joten hän toivoisi, että vaihto suomalaiseen lääketieteelliseen onnistuisi. – Valitettavasti se ei ole mahdollista, hän sanoo.
Julkaistu: 20.10.2021

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Linda Sällström opiskelee Tukholmassa lääkäriksi.

– Sen jälkeen kun muutin Ruotsista pois, olen joutunut pitämään taukoa koulusta. Ensi syksynä olisi tarkoitus palata Ruotsiin opiskelemaan, sitten katsotaan miten sen pystyy yhdistämään jalkapallon kanssa.

Kun Sällström asui Ruotsissa, opiskelu ja jalkapalloilu vaati aikataulujen sumplailua.

"Haluaisin tulla pysyvästi Suomeen, ikävöin Suomea ja avopuolisoni asuu täällä. Etähommailu on rankkaa."
Linda Sällström

– Olen silti iloinen, että olen löytänyt toisen jutun fudiksen rinnalle ja jotain mitä tehdä jalisuran jälkeen. En tiedä vielä mihin erikoistun, mutta olisi kiva jatkaa urheilun parissa jollain tapaa. Pippa Laukka on puhunut, että voisin ottaa hänen paikkansa maajoukkuelääkärinä Pipan jälkeen, Sällström nauroi.

Sällströmin läheiset ja perhe asuvat Suomessa, joten hän toivoisi, että vaihto suomalaiseen lääketieteelliseen onnistuisi.

– Valitettavasti se ei ole mahdollista. Haluaisin tulla pysyvästi Suomeen, ikävöin Suomea ja avopuolisoni asuu täällä. Etähommailu on rankkaa ja etenkin korona-aikana tuli vahva kaipuu takaisin Suomeen. Siksi muutin kesällä Suomeen, hän kertoi Fressi Portinpuiston avajaisissa.

Kommentoi »