Leena Harkimo vuorikiipeilyreissustaan: "Osasin pitää pään kylmänä"
Puheenaiheet
Leena Harkimo vuorikiipeilyreissustaan: "Osasin pitää pään kylmänä"
Suuri yleisö on seurannut kevään ajan Leena Harkimon vuorikiipeilymatkaa Perun Andeilla Huippujengi-ohjelmassa. Harkimo sai ohjelmaa tehdessä kiitosta rauhallisuudestaan
Julkaistu 17.4.2016
Apu

Suuri yleisö on seurannut kevään ajan Leena Harkimon vuorikiipeilymatkaa Perun Andeilla Huippujengi-ohjelmassa. Harkimo sai ohjelmaa tehdessä kiitosta rauhallisuudestaan.

– Kyllä rauhallisuus ja harkitsevaisuus ovat minulla sellaisia sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Toki välillä on elämässä tullut tilanteita joiden jälkeen on tajunnut, että hitto tuohon olisi voinut reagoida eri tavalla.

Vuorikiipeily sopi hyvin Leenan luonteelle.

– Osasin pitää pään kylmänä. Minulla oli valtava luotto joukkoon, joka meitä luotsasi ja opasti. En pelännyt, Harkimo kertoi aikaisemmin tällä viikolla Naisten Kympin hemmotteluillassa.

Harkimo kertoi, että porukka hitsautui matkan ja kokemusten myötä tiiviisti yhteen.

– Ennen lähtöä epäilin ainoastaan sitä, miten nukun makuupussissa, sillä tykkään nukkua leveästi.

Perun matka oli osa Harkimon reilun puolen vuoden mittaista sapattivapaata. Ex-kansanedustaja halusi ottaa tuona aikana etäisyyttä politiikkaan.

- Halusin syksyn aikana rauhassa tutkailla, miltä asiat maailmassa politiikan ulkopuolelta katsottuna näyttävät. Onnistuin siinä mielestäni suht hyvin ja nyt olen palannut innolla työelämään, yrittäjänä toimiva Harkimo sanoi.

Kommentoi »