Lauri Tähkä Särkänniemi-kohusta: En ehtinyt selvittää taustoja
Puheenaiheet
Lauri Tähkä Särkänniemi-kohusta: En ehtinyt selvittää taustoja
Lauri Tähkä yllättyi perumispäätöksen aiheuttamasta voimakkaasta reaktiosta.
15.9.2016
 |
Apu

Särkänniemen huvipuisto siirsi elokuun lopussa delfiininsä Kreikan Attikan eläintarhaan, mikä aiheutti kovan kohun. Tämän seurauksena artistit Lauri Tähkä ja Erin sekä Happoradio-yhtye peruivat esiintymisensä Särkänniemen kesän päätöskonsertissa.

Lauri Tähkä ilmoitti Facebookissa, ettei esiinny konsertissa ”huvipuiston toimintaa ja eettisiä seikkoja koskevan viimeaikaisen uutisoinnin vuoksi”.

Apu haastatteli Tähkää juuri kohun käynnistyessä. Kesken haastattelun laulaja vilkaisi kännykkäänsä ja huomasi sosiaalisen median räjähtäneen. Tähkän ilmoitus oli ehtinyt someen ensimmäisenä ja osan mielestä peruminen oli tekopyhää. Toisten mielestä laulaja toimi oikein.

Tähkä pudisteli hämmentyneenä päätään. Sitten hän näki asiassa myös huvittavat puolet. Vaikka myös Erin ja Happoradio peruivat keikkansa, Tähkän päätä vaadittiin perumisesta vadille. Hän on hahmo, jota vihataan tai rakastetaan.

– Sen olen oppinut, että julkisuuden kanssa voi vain ottaa iisisti ja odottaa, että myrsky menee ohi. Nykyään minulla on olo, että vaikka olisin myrskyn silmässä, minusta tuntuu, että se on jossain muualla kuin tässä. Välillä tulee keihästä kylkeen, mutta kyllä kaikki aina asettuu, kun pitää pään kylmänä. Tässä tapauksessa en ehtinyt selvittää asian kaikkia taustoja, joten ajattelin, että on parempi perua.

Illan mittaan kohu nousi huippuunsa, kun Tähkästä levisi kuvia vuoden 2011 Emma-gaalassa, jossa hänellä on yllään turkiskaulus. Levy-yhtiö ilmoitti Avulle, ettei Tähkä anna aiheesta lisäkommentteja.

Lisää Laurin kuulumisia tänään ilmestyneessä Avussa!

1 kommentti