Lauri Tähkä "Elän ikäisekseni erikoista elämää"
Puheenaiheet
Lauri Tähkä "Elän ikäisekseni erikoista elämää"
Lauri Tähkän Vallilalle suunnittelemat kuosit esiteltiin tänään.
Julkaistu 8.10.2013
Apu

Lauri Tähkä esitteli tänään Vallille suunnittelmansa Heartdesing -kokoelman, jonka kuoseista on tehty niin petivaatteita kuin verhojakin. Laulaja on suunniteli kuoseja samaan aikaan, kun hän kirjoitti tekstejä Hurmaan-albumille. 

- Albumi on todella henkilökohtainen ja ihmiset ovat tulleet avautumaan minulle aika rankoistakin jutuista. Ihmiset lähestyvät sosiaalisessa mediassa, kaduilla, kirjeitse, ihan joka foorumilla. 

Tähkä aloittaa tässä kuussa kiertueen, joka kestää ensi vuoden elokuuhun. Marraskuussa neljäkymmentä täyttävä laulaja kertoo, että keikoista palautuminen on iän myötä vaikeampaa.

- En osaa oikein nukkua aamulla pitkään. Sisäinen kello herättää minut keikan jälkeenkin kahdeksalta. Lapin kiertueella huomasin kolmantenatoista peräkkäisenä keikkailtana, että välispiikkejä ei enää kunnolla tule, kun on niin väsynyt.

Tähkä on huomannut elävänsä hyvin erilaista elämää kuin muut ikäisensä.

- Nyt nelikymppisenä voin myöntää, että elän erilaista elämää kuin ikäiseni. Minulla on käytännössä työpäivä joka päivä. Ja jos soitan kavereille tiistaina, että lähdetäänkö baariin, he ovat ihan, että nythän on tiistai!

Laulujen tekemisessä ja kuosien suunnittelussa hän huomasi paljon samaa.

- Pitää pistää perse penkkiin ja alkaa tekemään. Pelkäsin välillä, että miten aika riittää päivisin luomistyölle ennen kuin lapset tulevat kotiin, mutta sain kaiken tehtyä. 

Kolme Tähkän ja Vallilan suunnittelijatiimin yhteistyössä tekemistä kuoseista päätyi kankaiksi.

" Väliajoin nuo kaikki sydämet ovat kuvanneet omaani."

"Linnut ovat minusta kiehtovia. Halusin niitä erityisesti kuoseihin."

" Korppi on lempilintuni. Välimerellä se on onnenlintu."

Kommentoi »