Apu

Laulaja Sani Aartela joutui myymään omaisuuttaan koronan vuoksi: ”Rakennan taloutta taas nollapisteestä ylöspäin”

Laulaja Sani Aartela joutui myymään omaisuuttaan koronan vuoksi: ”Rakennan taloutta taas nollapisteestä ylöspäin”
Viikonloppuisin Sani Aartela laulaa, viikolla hän näyttelee. Hän teki tv-debyyttinsä Rantabaari-sarjassa.
Julkaistu: 21.7.2022

Aikakoneesta ja Farmi-ohjelmasta tuttu Sani Aartela suhaa tänä kesänä ympäri Suomea tukka putkella. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen jälleen rullaavat keikat ja uusi pesti Rantabaari-sarjassa pitävät naisen kiireisenä.

– Olen näytellyt teatterin lavalla toistakymmentä vuotta, mutta kameran edessä on uusi tontti, jota olen miettinyt jo pitkään. Muutoin olisin varmasti ollut jossakin kesäteatterin lavalla, tv-debyyttinsä Rantabaarissa viime vuonna tehnyt Sani kertoo.

Viikonloppuisin Sani laulaa, viikolla hän näyttelee. Koronavuodet kurittivat artistia lujasti, ja selvitäkseen hän joutui myymään sijoitusasuntonsa.

– Nyt lähdetään jälleen nollapisteestä rakentamaan taloutta, mutta yritän tehdä töitä hieman inhimillisemmin. Materia ja raha eivät merkitse enää niin paljon. Kolmekymmentä vuotta kun on tehnyt hulluna töitä ja sijoittanut asioihin, joita ei enää ole, kannattaa vain ottaa iisimmin ja nautiskella.

Haaveita ja unelmia Sanilla edelleen on.

– Ikinä ei tiedä mitä tapahtuu, mutta totta kai haluan eteenpäin. Siinä kohtaa kun lopettaa unelmoinnin, pitäisi hälytyskellojen soida. Ehkä sellaista pientä rönttäistä mökkiä olisi kiva laitella.

Sanin tekisi mieli myös elvyttää golfharrastuksensa.

– Korona-aikana se jäi kokonaan, olo oli jotenkin kuin maansa myyneellä. Jouduin pitkään miettimään, miten siitäkin hommasta selviytyy ja pitäisikö vaihtaa kokonaan alaa.

Sani ei halua lopettaa laulamista koskaan, mutta keikkatulevaisuuden määrittää korona.

– Tämäkään kesä ei ole vielä normaali, vaan ihmiset jäävät helposti kotiin villasukkien kanssa. Koronan vaikutukset ovat läsnä. Onneksi tv-tuotannot pyörivät, joten ehkä voisin nähdä itseni vaikka kameran takana – tai miksen edessäkin.

  • Rantabaarin viides kausi C Moressa syksyllä.

Kommentoi »