Apu

Lasten suusta: ”Ainaski pyllyillään!”

Lasten suusta: ”Ainaski pyllyillään!”
Sanoiko lapsesi tai vaikka lapsenlapsesi jotain hauskaa? Kerro siitä meille! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 30.5.2020

Kyselin eskarilaiselta Juhalta, miten hän oli ajatellut viettää laskiaista. ”Ainaski pyllyillään ja ehkä ketkupolkkaillaankin, jos vain on kelit”, poika vastasi.

Utelias kyselijä

”Ilo ja suru on sama ääni!” pohti Roope, 3.

Seppo-paappa

”Miksi sinulla on mekko päällä?” Tomi kysyi pikkuveljeltään, jonka kastetilaisuus oli alkamassa.

Vieras

Linnea, 8, tuhahti kyllästyneenä: ”Tuo korona pilaa kaiken, eikö sille voi tehdä naks ja ottaa hengiltä?” Pikkusisko Nella, 6, näytti tyhjää kämmentään ja sanoi: ”Kun ei sitä näe, eihän tässä kämmenellä näe ilmaakaan, ja silti sitä on siinä.”

Mummi

Armi, 3, leikki lattialla ja kuuli vanhempien keskustelun naimisiinmenosta. ”Onko sinne naimisiin pitkä matka, mennäänkö sinne autolla?” tyttö kysyi.

Mummin kuulemaa

Millan, 3, äiti satutti itsensä kipeästi pöydän kulmaan ja manasi kuin merimies. Milla siihen: ”Semmosta se elämä on, äiti, semmosta se on.”

Isi-ukki

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinto lähtee nimimerkille Pirkko-mummu.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Kommentoi »