Tuulilasi

LänsiAuto luopuu Seatista Espoossa, Vantaalla ja Turussa


Kesko-konserniin kuuluvan VV-Auto Groupin tytäryhtiö VV-Autotalot on ostanut Seat-liiketoiminnot LänsiAutolta Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Kauppaan kuuluvat uusien autojen myynti sekä autojen jälkimarkkinointipalvelut.
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

VV-Autotalot toimii muiden Volkswagen-konsernin edustamien merkkien (Volkswagen, Audi, Volkswagen-hyötyautot) jälleenmyyjänä Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Vantaalla sekä Seat-jälleenmyyjänä Helsingissä. Ostetut Seat-liiketoiminnot sijoittuvat jo olemassa oleviin VV-Autotalojen kiinteistöihin, eikä kaupalla ole henkilöstövaikutuksia.

”VV-Autotalot on Suomen suurin Volkswagen-konsernin edustamien merkkien jälleenmyyjä ja kaupan myötä VV-Autotaloista tulee myös Suomen suurin Seat-jälleenmyyjä”, sanoo VV-Autotalojen toimitusjohtaja Martti Muona tiedotteessa.

”LänsiAuton liikevaihto on tuplaantunut alle viidessä vuodessa ja nyt tehty Seatia koskeva liiketoimintajärjestely yksinkertaistaa LänsiAuton liiketoimintaa. Saavuttaaksemme synergiaetuja ketjumaisesta liiketoiminnasta, vähennämme päämiesten määrää sekä autoliike- että konsernitasolla. Jatkamme Seat-liiketoimintaa edelleen Kaakkois-Suomessa, jossa toimimme vain VV-Auto Group Oy:n jälleenmyyjänä”, toteaa LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki.

Julkaistu: 6.7.2017