Tuulilasi

LähiTapiola lähtee haastamaan autorahoitusmarkkinaa

1

LähiTapiola tuo kevään aikana uusia palveluja auton omistamiseen ja rahoitukseen. LähiTapiolan perustama rahoitusyhtiö paketoi rahoituksen, vakuutukset ja muut autoilun palvelut yhteen.
Kuvat All Over Press

Autoilun murroksen edetessä myös Suomessa yhä useampi on kiinnostunut autoilusta kiinteähintaisena kuukausipalveluna, jossa auton lisäksi vakuutus ja tarvittavat lisäpalvelut saa samassa paketissa.

”Lähdemme haastamaan Suomen perinteistä ajoneuvorahoitusmarkkinaa. Tuomme maaliskuussa vaihtoehdon autoliikkeiden kautta myytävien autojen rahoitukseen kuukausimaksulla. Lisäksi laajennamme tämän vuoden aikana palvelupaketteihin, joissa rahoitus, vakuutus ja yhä moninaisemmat autoilun palvelut yhdistyvät kiinteään kuukausihintaan”, kertoo LähiTapiola Vahinkoyhtiön toimitusjohtaja Jari Sundström.

LähiTapiola Rahoitus Oy:n palvelut tulevat myyntiin ensimmäisiin autoliikkeisiin maaliskuusta alkaen. Palvelutarjonta laajenee valtakunnalliseksi tämän vuoden aikana. Autoilun murroksen edetessä suhde oman auton omistamiseen on muuttumassa myös Suomessa. Muilta elämänalueilta tuttuun tapaan, myös autoilusta ollaan kiinnostuneita palveluna kiinteällä kuukausihinnalla.

”Aiemmin auto ostettiin käteisellä tai pankin lainalla omaksi. Nyt yhä useampi on kiinnostunut perinteisen omistamisen sijaan autoilusta palveluna ja haluaa autoilun todelliset kustannukset näkyviin. Elämänturvayhtiönä haluamme tuoda uusia ratkaisuja asiakkaillemme oman talouden ennakointiin”, Sundström kertoo.

Autorahoitusliiketoiminnan käynnistäminen on LähiTapiolalle liikennevakuuttamisen markkinajohtajana uusi aluevaltaus.

”Rahoitusyhtiön perustaminen on meille askel kohti uusia asiakkaillemme tarjottavia talouden palveluita”, Sundström toteaa.

Julkaistu: 3.3.2018