Läheiset ystävykset Lauri Tähkä ja Paula Koivuniemi: "Elämäntavallemme olisi kepeämpiäkin vaihtoehtoja"
Puheenaiheet
Läheiset ystävykset Lauri Tähkä ja Paula Koivuniemi: "Elämäntavallemme olisi kepeämpiäkin vaihtoehtoja"
Lauri Tähkästä ja Paula Koivuniemestä tuli ensin naapureita, sitten ystäviä. Kaksikkoa yhdistää pohjalainen luonne ja työntekemisen kulttuuri. Seuraavan kerran kaksikko kohtaa Himoksen Iskelmä festivaaleilla.
3Kommenttia
Julkaistu 18.6.2015
Apu

Vuonna 2011 Lauri Tähkästä, 41, tuntui, että hän oli elänyt helpompiakin aikoja. Hän oli juuri eronnut ison kohun saattelemana Elonkerjuu-yhtyeestä. Myös laulajan avioeroa puitiin julkisuudessa. 

Myrskyn silmässä Tähkä ei varsinaisesti etsinyt pakopaikkaa, kunnes eräs Paula Koivuniemi, 67, vinkkasi Bulevardilla kerrostalossa sijaitsevasta asunnosta. Arvohuoneisto sattui sijaitsemaan kaksi kerrosta alempana Koivuniemen omasta asunnosta. Paula vakuutti vuosien kokemuksella, että talon asukkaat kunnioittavat naapureidensa yksityisyyttä, joten Lauri uskalsi tarttua tarjoukseen. Tästä alkoi Tähkän uusi elämänvaihe, mutta se oli myös erään ystävyyden alku.

Kaksikko puhuu avomielisesti yhteisistä juuristaan, ammatistaan, peloistaan ja ystävyydestään. Mitä ominaisuuksia he ihailevat toisissaan, entä mikä heitä yhdistää?

Lue koko juttu Avun numerosta 25!

Seuraavan kerran Tähkä ja Koivuniemi kohtaavat Iskelmä festivaaleilla Himoksella, jossa molemmilla on keikka. Supersuosittu festivaali järjestetään 25.-27.6.

Teksti Emilia Saloranta, kuvat Jouni Harala

Lue Avussa aiemmin ilmestyneet Paula Koivuniemen ja Lauri Tähkän haastattelut!

3 kommenttia