Tuulilasi

Laakkonen ja kiekkoleijonat jatkavat yhteistyötä

Laakkonen ja kiekkoleijonat jatkavat yhteistyötä
Laakkosen autokonsernin ja Suomen Jääkiekkoliiton pitkäaikainen yhteistyö jatkuu myös tulevilla kausilla. Sopimus käsittää naisten, miesten ja juniorien edustusmaajoukkueiden toiminnan.
Julkaistu: 4.3.2018

Laakkonen on ollut Leijonien tukena turnauksissa ja arvokisoissa yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2009.

Uutena autokumppanina yhteistyösopimuksessa on Ford, joka tarjoaa monipuolisen autovalikoiman Jääkiekkoliiton käyttöön.

Vauhdikkaana ja erittäin suosittuna joukkueurheiluna jääkiekko on luonteva tuen kohde automarkkinoinnille. Se on myös suomalainen menestystarina, joka koskettaa kaikenikäisiä, liikuttaa perheitä ja kannustaa suomalaisia liikkumaan. Tässä tarinassa itsenäinen perheyhtiö Laakkonen haluaa olla mukana.

”Arvostamme Laakkosen sitoutumista sekä lajiin että yhteistyön laatuun. Suomen Jääkiekkoliitto on voinut turvallisin mielin kehittää maajoukkueiden toimintaa ja keskittyä pelaamiseen sekä voittamiseen, kun taustaresurssit ovat kunnossa”, sanoo Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen.

”Meille yhteistyö Suomen Jääkiekkoliiton kanssa on ollut erittäin antoisaa ja näkyvyydeltään ensiluokkaista. Laji on suosittu ja sitä arvostetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Näemme mielellämme kaikki yhteistyöt pitkäaikaisina suhteina, joihin panostaminen on mielekästä ja tuloksellista”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

”Tämä yhteistyökuvio on Fordille erittäin mieluinen uutinen ja uskomme, että kiinnostavan ja laajan automalliston tarjoava Ford istuu hyvin jääkiekosta pitävän yleisön autotarpeisiin. Etenkin kun täysin uusi FordStore Helsinki avautuu Herttoniemen Laakkosella ja tarjoaa parasta Ford-palvelua ja -asiantuntemusta pääkaupunkiseudulla”, sanoo Oy Ford Ab:n toimitusjohtaja Hannu Pärssinen.

Uudet Ford-autot luovutettiin Suomen Jääkiekkoliiton johdolle uuden FordStore Helsingin kutsuvierasillassa Laakkosella torstaina 1.3.2018.

Kommentoi »