Tuulilasi

Laakkonen avaa ensimmäisenä Suomessa täyden palvelun autoliikkeen kauppakeskukseen

Laakkonen avaa ensimmäisenä Suomessa täyden palvelun autoliikkeen kauppakeskukseen
Laakkosella on vahva visio autokauppa-alan kehityksestä. Siihen on kuulunut palvelujen yhä helpompi saavutettavuus digitalisaation avulla sekä autojen verkkokaupan käynnistäminen.

Nyt Laakkonen avaa täyden palvelun BMW-liikkeen kauppakeskus Jumbossa. Laakkonen Jumbon BMW-liike avautuu suurelle yleisölle 5.10. Liikkeessä asiakkaat voivat tutustua laajasti BMW-mallistoon, koeajaa haluamaansa mallia ja hoitaa auton huoltotarpeet kuntoon. Kaikki palvelut ovat asiakkaiden käytettävissä kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Laakkonen on lokakuun 1. päivästä lähtien ainoa BMW-jälleenmyyjä pääkaupunkiseudulla. Koko Suomen mittakaavassa Laakkonen on suurin BMW-jälleenmyyjä lähes 70 % markkinaosuudella.

Pääkaupunkiseudulla Laakkonen tarjoaa asiakkailleen BMW-palvelua vuorokauden ympäri. Suurten Espoon ja Helsingin liikkeiden lisäksi palvelevat Jumbon ja REDIn toimipisteet, jotka ovat avoinna aamusta iltamyöhään. Lisäksi asiakkaiden käytössä ovat BMW-huollon 24/7 palveluautomaatit niin Olarinluomassa kuin Herttoniemessäkin. Espoon Olarinluoman liikkeen suuri laajennushanke valmistuu tammikuussa 2019.

”Tavoitteenamme oli luoda mahdollisimman monipuolinen ja helposti saavutettava palvelukokonaisuus pääkaupunkiseudulle. Jumbon BMW-myymälä ja REDin BMW-palvelupiste ovat avoinna kauppakeskusten aukioloaikojen puitteissa seitsemän päivää viikossa. Näiden ohessa laajennamme Helsingin ja Espoon toimipisteiden palvelutarjontaa entisestään, toimipisteiden huoltopalveluissa siirrytään kahteen vuoroon 1.1.2019 alkaen. Vahva visiomme on, että tulevaisuuden autokaupassa Jumbon ja REDIn kaltaiset irtiotot ovat vasta alkusoittoa uusille toimintatavoille alalla.” Sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

Julkaistu: 4.10.2018
Kommentoi »