Apu

Kuuma kiekkoleijona Sami Lepistö on yhä sinkku


Jääkiekkoilija Sami Lepistö arvelee olevansa yöelämässä hulivili-tapaus.
Teksti Emilia Pyykkönen
Kuvat Meeri Utti

Sami Lepistö, 28, nimettiin tänäkin keväänä muun muassa kuumimmaksi kiekkoleijonaksi. Lepistöä itseään tittelit lähinnä huvittavat. 

- Olen sinkku. Olen ehkä vähän hulivili tuolla yöelämässä liikkuessani. Pidän itseäni kuitenkin aika hyvänä ihmistuntijana, joten huomaan, jos minua lähestytään vain ammattini takia, Lepistö mietti eilen Bermuda-tennisturnauksessa Kalastajatorpan tenniskentällä.

Ihannenaisen kriteerit Lepistöllä on kuitenkin selvillä.

- No ne menevät enemmän tuonne Napakymppi-vastausten puolelle. Naisen olisi hyvä olla huumorintajuinen ja pitää itsestään huolta. Liikunnallisuus on plussaa.

Jokerikasvatti Lepistö pelaa ensi kauden KHL:ssä riveissä Venäjällä Avtomobilist Jekaterinbuug -joukkueessa. Jokereiden siirtyminen liigaan tuli hänellekin yllätyksenä.

- Suomi on kuitenkin hyvä jääkiekkomaa, joten KHL:n voi nähdä myös luonnollisena askeleena, jos liiga laajenee. Jokerit kiinnostaa minuakin pelillisesti aina, pelasi se missä liigassa tahansa. Mutta kyllä se, että saisi pelata KHL:ssä ja asua kotona Helsingissä toisi lisämausteen, maailmalla useamman vuoden kiekkoillut Lepistö sanoi.

Julkaistu: 7.7.2013