Kuka ansaitsee maaliskuun Apu-tonnin?

3

Ehdokkaat maaliskuun Apu-tonnin saajaksi on valittu. Apu-tonnin saajaa voi äänestää Avun Facebook-sivuilla 1.–7.3. Eniten ääniä saanut hanke palkitaan Apu-tonnilla. Äänestys päättyy keskiviikkona 7.3.2018 klo 23:59.

Kierrätyspaja Kotkassa (äänestä tätä hanketta Avun Facebookissa painamalla ”peukku”)

Kierrätyspaja-ajatus syntyi lapsiperheiden Facebook-kirpputoripalstalla. Kaupunki antoi tilan nimellistä vuokraa vastaan. Puuhanaiset siivosivat, raivasivat ja loivat siistin, monipuolisen kirpputorikeskuksen. Vieressä toimii ilmainen pyöräpaja, samalla talkoohengellä. Apu-tonnille olisi käyttöä kalusteiden pienhankintoihin ja markkinointiin, jotta tavoitetaan ne eniten apua kaipaavat.

Lasten sankarit ry (äänestä tätä hanketta Avun Facebookissa painamalla ”sydän”)

Lasten sankarit on turvallisuusviranomaisten hyväntekeväisyysyhdistys, jonka jäsenet ovat mm. ensihoitajia, pelastushenkilöstöä, poliiseja, meri- ja rajavartioita sekä lääkärihelikoptereiden miehiestöä. Tarkoituksena on kerätä varoja, kannustaa ja tukea pitkäaikaissairaita, kehitysvammaisia sekä vähäosaisia lapsia.

Turun seudun yksinhuoltajat ry (äänestä tätä hanketta Avun Facebookissa painamalla ”hymynaama”)

Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin pyrkien tarjoamaan vertaistukea yhden vanhemman perheille. Kaikki toimintaa ja tukea toteuttavat ovat itsekin yhden vanhemman perheitä. Apu-tonni käytettäisiin jäsenperheiden yhteiseen viikonloppulomaan, jossa päästään yhdessä rentoutumaan ja saamaan vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta.

Julkaistu: 1.3.2018