Apu

Kuka ansaitsee Apu-tonnin - anna äänesi Avun Facebookissa!

Kuka ansaitsee Apu-tonnin - anna äänesi Avun Facebookissa!

Ehdokkaat syyskuun Apu-tonnin saajaksi on valittu. Apu-tonnin saajaa voi äänestää Avun Facebook-sivuilla 19.9.–25.9. Eniten ääniä saanut hanke palkitaan Apu-tonnilla. Äänestys päättyy tiistaina 25.9.2018 klo 14:00.
Mainos

Hyvän mielen tori

Kokkolassa Koivuhaka-seura ry pitää Hyvän mielen toria, jonne voi tuoda itselle tarpeettomia tavaroita kierrätykseen. Torilta saa hakea ilmaiseksi tavaroita, vaatteita ja kaupoista saatavaa hävikkiruokaa. Toimintaa on kolmena päivänä viikossa ja muina päivinä otetaan vastaan ja lajitellaan lahjoitettuja tavaroita ja vaatteita sekä siivotaan paikkoja. Toiminta pyörii vapaaehtoisten voimin.

Hyvän mielen tori Facebookissa

Miljoona Mikrosirua -projekti

Miljoona Mikrosirua -projekti on syntynyt pienen porukan halusta tehdä konkreettista työtä eläinten hyväksi. Tavoitteena on siruttaa ja rekisteröidä miljoona kennelnimetöntä eläintä. Hanke perustuu vapaaehtoistyöhön. Rekisteröity mikrosiru lemmikillä on ensiarvoisen tärkeä eläimen kadotessa tai talteen otettaessa. Löydetty lemmikki saadaan palautettua mahdollisimman nopeasti takaisin omaan kotiin ja omistajalle aiheutuneet kulut minimoitua.

Miljoona Mikrosirua -projekti Facebookissa

Untuvapakkaus

Untuvapakkaus on kierrätys- ja lahjoitusperiaatteella koottu pieni vaatepakkaus keskosvauvaperheille.

Untuvapakkaus on yhden kotiäidin ideoima hyväntekeväisyysprojekti, johon on kutsuttu talkoohengessä tekijöitä mukaan. Nyt pakkauksia kasaillaan muutaman naisen voimin ja tiivis pieni porukka valmistaa vaatteita, peittoja, myssyjä, pipoja, tumppuja sekä turvalonkeroita. Vaatteet, kankaat ja tarvikkeet tulevat lahjoituksena mm. yksityisiltä henkilöiltä ja pienyrittäjiltä. Untuvapakkauksien pakkaajat suunnittelevat ja kokoavat lahjoituksista pakkaukset ja postittavat ne edelleen perheille.

Apu-tonnilla hankittaisiin projektiin soveltuvaa materiaalia mm. kangasta, resoria, villalankaa, puuvillalankaa, pakkausmateriaalia jne. Apu-tonni auttaisi myös tekijöiden välistä materiaalin postittamista.

Untuvapakkaus Facebookissa

Äänestysohjeet:

Äänestä Apu-tonnin voittajaa Avun Facebook-sivuilla. Löydät ehdokkaat etusivulta.

Anna äänesi suosikillesi valitsemalla hanketta vastaava reaktio: sydän, hymynaama tai vau. Saat nämä hymiöt näkyviin viemällä hiiren kursorin tykkää-painikkeen päälle, jolloin valikko avautuu. Älä kommentoi hankkeen nimeä kommenttikenttään.

Eniten ääniä saanut hanke palkitaan Apu-tonnilla eli 1000 euron rahapalkinnolla hankkeen edistämiseksi.

Apu-tonni -äänestys toteutetaan jokaisen kuukauden alussa.

Ehdokkaita Apu-tonnin saajaksi voit ilmoittaa tästä.

Lue lisää jo palkitusta hankkeista tästä.

Julkaistu: 19.9.2018